Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálljak ha a suliban...

Roland1999 kérdése:

Mit csinálljak ha a suliban eltörtem a kukát és ki kell fizetni hogyan mondjam el otthon? 2400 ft a kuka ára

Figyelt kérdés
nem tudom hogyan mondjam el

2013. febr. 9. 22:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
11%
hát ha van saját pénzed és abból ki tudod fizetni akkor ted aszt és nem derül ki !!! ha nincs akkor válaj közmunkát és meg lessz a pénz :P
2013. febr. 9. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
37%

Ha szándékos rongálás volt ,akkor lehet hogy a szüleidnek ki kell .Veled nem valószínű hogy kitudnák ,mert te nem vagy keresőképes még .Így tőled még letiltani sem tudják az árát .A szüleidtől sem egykönnyen tudják,mert hanem fizetnek,csak peres úton lehetne ezt megtenni.Ez meg elég bonyodalmas és hosszadalmas is .Majd kapsz egy igazgatói

megrovást a magatartásodért .

2013. febr. 9. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
1 es hol vállalhat tanuló közmunkát,ez nem volt jó tipp
2013. febr. 9. 22:51
 4/11 anonim válasza:
22%
csak hűlyültem
2013. febr. 9. 22:52
 5/11 anonim válasza:
0%
mi az hogy hol vállalhat diák közmunkát... bevezették idéntől felmenő rendszerben, hogy az érettségi feltétele, hogy a 4 gimnáziumi tanév alatt összesen 50 óra közmunkát végezzen a diák, ha ez nincs meg, akkor nem érettségizhet... hozzáteszem, fizetést nem tudom, hogy kapnak-e...
2013. febr. 9. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Állj oda a szüleid elé, és mondd el!

Jobb túlesni rajta!

2013. febr. 9. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Apám! Van egy jó, meg egy rossz hírem.

A rossz: összezúztam egy kukát.

A jó: személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

2013. febr. 9. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Így is úgy is megtudják, szóval akkor már jobb ha inkább egyenesen tőled. Nem ismerem a szüleidet meg a Te mentalitásodat sem, de ezek függvényében akár még az is lehet, hogy csak röhögnek majd egy jót a dolgon. Persze ettől még ki kell fizetned, pereskedni viszont biztos hogy nem fognak egy vacak kukáért, de az a rongyos 2400 Ft nem ér meg egy igazgatóit.
2013. febr. 9. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
2400 forint lótüffy.
2013. febr. 10. 02:09
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom nem vagy egészen ártatlan ebben a sztoriban. Hát állj szépen oda a szüleid elé, és mondd meg, hogy történt egy kis "baleset", összetörtél egy kukát, ki kell fizetni, 2400 forint, vonják le a zsebpénzedből. Nem egy olyan nagy összeg, hogy a falra kelljen mászni tőle, bár mondjuk én se örülnék neki, szerintem az én fiamnak is a zsebpénze bánná, legalább máskor nem csinálna ilyet.
2013. febr. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!