Parkoló kialakítása?
Szia!
Farönköket kell felszeletelni, 15-20cm vastagra, és azt mint a térkövet le tudod rakni. Közé mehet apró szemű kavics/sóder.
Ilyen stílusban gondoltam.
Ez látványos és szép csak legyen aki majd ellapátolja róla a havat esetlegesen. Minden rönknél beleakad majd a lapát és lehet szentségelni. :-)
Én letérköveztettem az egészet, könnyű kezelni és az én életemben remélhetőleg jó is lesz. Ha te nem akarsz tartósat tudom ajánlani a szembe szomszédom mint kivitelezőt, neki 3 évig se tartott és csinálhatta újra.
A magyar építőiparba bízva minden régióba találsz olyan céget aki egész biztosan NEM TUD maradandót alkotni! :-)))
Nálunk bontott tégla van lerakva. Bár nem "tűnik el" magától, a téglát bármikor fel lehet szedni, a sima föld maradna alatta. Viszont ez tető alatt van, ha esne rá az eső, nem bírná a kiképzést.
Szerintem nyugodtan rakhatsz le gyephézagos betonelemet. Azt is fölszedheted, ha már nem kell. A fával az a baj, hogy vagy elkorhad pár év alatt (túl gyorsan), vagy tele kell nyomni rothadásgátlóval, ami szintén nem túl természetbarát dolog. Nálunk a fűrészpor (tetőgerenda vágásakor keletkezett) sem akart elkorhadni évekig a föld alatt, mert annyi volt benne a korhadásgátló vegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!