Kb. mennyibe kerülne a fürdőszoba kialakítása? Részletek lent.
Fürdőszobát szeretnénk csinálni a speizból.(Nagymamánál, csak az emeleten van fürdő és nagyon rosszul tud már menni) Alaprajz a következő: a speiz a konyhából nyílik, valamint a speiz ajtó mellett (ez már az előszoba) van rögtön a WC ajtaja. Szóval elvileg a víz közel van. A speiz kb 1 m* 2-2,5 m lehet. A következőre gondoltunk: egy zuhanytálca, egy mosdó, és egy kisebb szekrény (akár földön, akár falra szerelve), nyilván járólapozás+csempézés. Fűtés ugye nincs, de szerintem ilyen kicsi helységet hősugárzóval is be lehet fűteni hidegben.
Körülbelül mennyibe jönne ez? Nem akarunk full extrát semmiből, csak egyszerű, jó minőséget.
Köszönöm a segítséget előre is!
Mi a nyáron csináltunk fürdőszobát így nagyjából tudom az árakat, mármint az anyag árakat mert mindent mi csináltunk.
Tehát
-zuhanytálca 5-15 ezer
-mosdókagyló 5000
-szifon mosdóhoz és a zuhanyhoz 2000ft max
-csaptelepek 4000ft-tól mosdóra teljesen jó a legolcsóbb
-bojler 80l olasz villany kb 20000ft(nekünk 100l-es van öten használjuk már több mint öt éve teljesen jó
- Alpex cső 16*2 250-300ft/m
-fittingek összesen kb 5000ft
-lefolyó csövek kb 5000ft
-csempe 1000ft/m2 ért szerintem már szépet is lehet kapni de a határ a csillagos ég
-padlólap 1500-tól
-csempe ragasztó 800ft
Így összesen az anyagköltség nagyjából 100000ft sokkal nem lépheted túl jól nézz körbe,hogy mit hol veszel, mosdót,zuhanytálcát,csaptelepet,csempét vehetsz akár nagy barkácsáruházban is pl OBI de a csöveket és a hozzá tartozó idomokat mindenképp szaküzletben vedd meg lényegesen olcsóbb és még segíteni is tudnak.
Még egy gondolat a fűtésről mi egy kis ventilátoros hősugárzót használunk 2000w-os ha nagyon hideg van akkor kell "tíz" perc, hogy felfűtse a fürdőt utána kihúzzuk és lehet zuhanyozni, 3000-5000ft.
üdv, z-dem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!