Fűtetlen fürdőszoba?
lakásban élek,a fűtés: gázkonvektor,kivéve a fürdő,mert ott egy törölközőszárító van.a gázpalackoz veszélyesnek tartom,cirkóra nincs pénzem.
a fürdőbe rakhatok egy kis villanybojlert,ami egy lapradiátort melegít (szivattyú,túlfolyásgátló tartállyal kiegészítve)? mi a véleményetek róla?
TEgyél egy fafűtéses bojlert! Olcsóbb mint a gáz, és mire egy ölnyi fával felmelegszik a víz (kb. 1/2 óra), addigra jó meleg lesz a fürdőben is!
A törölközőszárító milyen, elektromos?
Én is pont erre gondoltam. Egy pár ezer Ft-os hősugárzó is megtenné. Olcsóbb is és barkácsolni se kell vele. És talán esztétikusabb is.
Egyébként ha nem óriási a fürdőszoba, ha engeded a meleg vizet, nagyon hamar bemelegszik az egész helység.
a fafűtéses dolgon Én is gondolkodtam,de a kéménybe hogyan tudom bevezetni a boiler csövét?
a törölközőszárító elektromos.konnektorba kell dugni,és beállítani a hőmérsékletet.a fürdő olyan 3-4m magas,szal felszökik a meleg:( vmi gazdaságos dolog kellene
Szia!
Mi az egész házat palackos gázzal fűtjük plusz van egy kandalló,abba is begyújtunk,ha van időnk.
De nem Sieszta,hanem normális konvektorok,parapetesek.
Eddig sosem volt baj,bár szerelő csinálta és érzékelőink is vannak.
Nekünk jó,mert a vezetékes gázt,mire kapun belül hozták volna,3 szezont kifűtünk.Nem kerül többe,mint a vezetékes szerintem.
Én ezt a fajta megoldást tartottam és tartom is a legjobbnak;bár nem tudom,lakásba lehet-e,de magánháznál tuti lehet.
A fafűtésűn CSAK akkor gondolkodj,ha a kéménybe nincs más,pl gázüzemű fogyasztó bekötve!
Egy ismerősnek a hétvégi házban ilyen van/ott egyáltalán nincs gáz/---nagyon bevált,mert így nyáron csak estefelé bekapcsolja,és 1 óra múlva van meleg víz. Tavasszal+ősszel be a fa...és szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!