A homokosokat és leszbikusokat nem lehet valahogy kigyógyítani ebből a ferde hajlamból? És ha igen, hogyan?
Hát, az egy dolog, hogy mit gondolsz róla, más, hogy mi az igazság.
A homoszexuálisok minek játszanák meg? Van különbség azért pszichés betegség és homoszexualitás között. Kérdezz meg egy pszichiátert.
Másrészt kényszerhelyzetben Te is ugyanúgy rávennéd magad a homoszexualitásra (pl. börtön), mint egy homoszexuális a heteroszexualitásra. Ez nem bizonyít semmit.
pont nem gondolom, hogy velük született betegség lenne, mert főleg a jómódú emberek fordulnak elő szép számmal, ott is inkább azokban a családokban, ahol túl finomkodó, művészlelkületű fiúcskákat nevelnek.
ez inkább valamilyen szerzett lelki nyavalya szerintem. (a legtöbb esetben)
Nem leht,ha lehetne hidd el sokan kezeltetnék magukat közülük.A kultúremberek között nem több a meleg,csak gondolom van anyagi hátterük,nem féltik a munkahelyüket,hogy kiutálják a többiek.A "kultúrszülök" nem tagadják ki a gyermeküket,ha kiderül,így könnyebb felvállalniuk.
Elméletileg egy deviáns viselkedési formának minősül,vagyis az átlagtól eltérőnek.Deviáns viselkedés lehet még a bűnözés,alkoholizmus,drogozás,prostitúció.Bár az utóbbik istenigazából választott viselkedési formák.Ez nem választható.
Egy kis empátiával elgondolkodhatnál azon,hogy milyen lehet így leélni az életüket.Biztos nem kellemes.Minden ember boldogságra vágyik,mert csak egy életünk van.Nekik ebből a terhelt életükből kell kihozni a legjobbat.
Ha valamelyik gyermekem meleg lenne,minden ellenérzésem ellenére TÁMOGATNÁM,mert szeretném ha boldog lenne.Én már ezen is elgondolkodtam
Egyébbként tanultam:szociológiát,pszichológiát,jogot,etikát.Ezt csak azér írom,hogy látszódjék,hogy nem a média,vagy esetleg párt sulykolta belém ezt a véleményt, hanem saját termés.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!