Honnan lehet megismerni a divat leszbikusokat és a valóban leszbikusokat?
Érdekes a dolog,hogy vannak mostanában úgynevezett divat leszbik.Nem tudom egy-két lányról eldönteni neten keresztül,hogy ők azok-e.
Szóval..miből is látszik a divat leszbiség?
Általában a szexuális irányultság nem látszik az emberen.
Ha "látni", hogy "leszbikus" valaki, akkor valószínűleg divat. (pl. chaten megmondta bármi ok nélkül, látványosan kézenfogva andalog egy másik nővel)
Az igazi leszbikusnak ugyanis nem célja, hogy (főleg) a pasik tudjanak erről (és a társadalmi / hímsoviniszta elképzelések miatt kb. kocsányon lógjanak a szemeik, földön lógjon a nyelvük stb.), sőt a legtöbb kerülni igyekszik az ilyesmit.
"A valódi leszbik csúnyák és nem túl nőiesek..." Áhááá, szóval a szomszéd Marika néni is? Ez badarság. Nem egy ismerősöm van, aki leszbikus, és döglenek utána a fiúk, már-már kergetik, hogy "de egy ilyen szép csaj, hogy-hogy a csajokat keresi? neked egy szép f.sz kell". :///
Leszbikusként mondom neked, hogy divat~ helyett inkább mímelés, feltűnősködés. (Fura szó ez a "divatleszbi".)
És ezt észre is veszed.
Én is szoktam a barátnőmmel kézenfogva sétálni, de: meglátszik, ha valaki természetesen viselkedik így vagy ha kiváltképp akkor csinálja, ha neki tetsző fiúk vannak a közelben.
Sok leszbikus páros (főleg nem-fővárosiak) tart az esetleges atrocitásoktól, beszólogatásoktól, ezért nem szokta kifejezni, max. alig-alig észrevehetően, hogy együtt vannak, észre sem veszed őket. Ezt főleg itt vidéki nagyvárosban (cc. 105 ezer lakos) tapasztalom, hát még kisebb helyen...
Míg egy olyan lány-lány páros, akik fiúkat csípnek fel így a diszkóban, azok játszadoznak, máskülönben nem közelednek egymáshoz, másfajta az a nyitottság. Nem felszabadultság, hanem szabadosság. Ennyi. Sokszor el is túlozzák a dolgokat, mi pl. nem szoktunk annyit ölelkezni, puszilkodni.
Másrészt, egy egyedülálló lány, ha leszbikus: nem csinál semmi látványosat. Feltűnően egymást bámulni heterók között sem szokás, alap diszkrét esetben, párkeresési célból ugye.
Elfelejtettem hozzátenni:
Az is eléggé álságos, mű, csupán figyelemfelkeltésre használt dolog, amikor egyes 13-16 éves fruskák (csak mert kíváncsiak és buták) így fogadnak társkeresőn (vagy ha felveszem őket MSN-re, adok egy esélyt nekik e-mailben, stb.):
Szia! XY vagyok és leszbi/biszex.
(Na ott kidőlök. Én nem szoktam előre közölni a dolgokat, max. finoman utalok rá, ha párkapcsolati ügyekre terelődik a szó vagy ha régóta ismerem az illetőt és úgy érzem, valamiért fontos közölnöm.)
én abszolút eltudom fogadni a leszbikusokat és a biszexuálisokat,mivel magamat is valamelyik közé kellene sorolnom.Csak hát azaz én bajom,hogy nem tudom elfogadni magam,és nekem a gyerekek a mániáim..ezért én most azt mondom,hogy biszex vagyok.:S de a barátnőm,aki leszbikus és 9 hónapja járunk,ő ezt nem fogadja így el.Nem tudom,hogy hogyan értessem meg vele,hogy csak őt szeretem,de nem vagyok leszbikus.:/
Ez nem is lenne baj,de hát..:S annyira rossz az,hogy nem mutathatom ki mások előtt,hogy őt szeretem:/
nem tudja majd elfogadni a családom sem a dolgot..://
rosszul érint,hogy ezekkel a dolgokkal bizony megkell előbb utóbb küzdenem.Segítségre lenne szükségem..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!