Szerintetek gáz, hogy egyetlen "barátom/barátnőm" se jött el apukám temetésére?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 18:58
21/39 A kérdező kommentje:
ez nem egy buli vagy esküvő, temetésre nem MEGHÍVÓT küldünk, hanem ÉRTESÍTÉST!!!!
2014. jún. 30. 19:39
22/39 anonim válasza:
Gyaszlap a neve es ugyanaz a funkcioja, mint a meghivonak. Ha nem kap ilyet valaki, akkor nem illo elmennie a temetesre/bucsuztatora. Ha kap, akkor meg eldonti, hogy emegy e.
24/39 A kérdező kommentje:
26
2014. jún. 30. 19:45
25/39 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nyilván így van.. eldönti, hogy eljön e vagy sem.. csak ugye ha nem áll ilyenkor mellettem az illető (mikor én minden hasonló bajban ott voltam) akkor ne nevezzük már ezt barátságnak. igazából ennyi lett volna a lényeg.
2014. jún. 30. 19:47
26/39 anonim válasza:
Én legjobb barátnőm se jött el apukám temetésére de Szólt hogy munkából nem tud elszabadulni. Persze ha nagyon akart volna... Akkor picit rosszul esett mivel ismerte Apum és ez tíz éves barátság, de mindig lehetett rá számítani stb. úgyhogy azóta is tart.
27/39 anonim válasza:
De ez a legfontosabb, hogy a búcsúztatón ott voltak-e vagy sem?
Látom, nem akarsz arra válaszolni, hogy máshogy kifejezték-e a részvétüket.
Ha nem, akkor nyilván fura barátok.
Ha igen, akkor szerintem semmi gond velük.
28/39 A kérdező kommentje:
Volt aki tényleg kifejezte a részvétét, nem is őrá gondolok itt.. de volt aki kb. le se sz@arta hogy mi történt..
2014. jún. 30. 19:51
29/39 anonim válasza:
Igazad van! Dunaba veluk! Nullazd le a barataidat. :)
30/39 anonim válasza:
Én a helyedben keresnék új barátokat. Értesítővel vagy az nélkül, ha tudták hogy mikor lesz, igen is ott lett volna a helyük. Vagy ha nem, akkor illő lett volna kimenteni magukat megfelelő okra hivatkozva. Nekem erről (is) szól a barátság, hogy mikor a másiknak szüksége van rám, akkor ott állok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!