Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy egyetlen...

Szerintetek gáz, hogy egyetlen "barátom/barátnőm" se jött el apukám temetésére?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 18:58
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
ráadásul rosszul is írtam, mert nem temetés, hanem egy templomi búcsúztató volt, mert a temetést szűk körben rendeztük és a búcsúztóra jött mindenki. szerintem igenis nagy tahóság volt tőlük. elég lett volna ha csak az egyikük képviselte volna az összeset..
2014. jún. 30. 19:17
 12/39 anonim válasza:
75%
Őszinte részvétem! :(
2014. jún. 30. 19:17
 13/39 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan en vagyok akkor a fura. En a paromon kivul egy baratomtol ismerosomtol sem varnam el h ott legyen az en rokonaim temetesen. Az a csaladnak szol, illetve az elhunyt baratainak.
2014. jún. 30. 19:18
 14/39 anonim válasza:
65%
oszinte reszvetema barataid pedig bunkok.ilyenkor latszik meg ki az igazi barat.es sajnos kozuluk egy se
2014. jún. 30. 19:19
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet, hogy nem volt nekik egyértelmű, hogy a búcsúztatóra bárki mehet, nemcsak a család.

Szerintem nem az a lényeg, hogy ott voltak-e, hanem hogy melletted állnak, kifejezték-e a részvétüket és számíthatsz-e rájuk.

2014. jún. 30. 19:19
 16/39 anonim ***** válasza:
74%
meghívtad őket és ezt konkrétan meg is mondtad nekik?
2014. jún. 30. 19:27
 17/39 A kérdező kommentje:
értesítettem őket róla hogy mikor lesz a búcsúztató.. egy temetésre nem szokás meghívót küldeni.
2014. jún. 30. 19:30
 18/39 anonim ***** válasza:
17%

Szokas a temetesre is meghivot kuldeni. Mellesleg oda hamarabb elmegy valaki, mint egy templomi bucsuztatora.

A te barataidnak semmi kozuk az edesapadhoz, nekik nem kellett volna megjelenniuk, akarmilyen rosszul is esik neked.

2014. jún. 30. 19:37
 19/39 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg ez is le lesz pontozva, de azért leírom.

A temetésen való megjelenés szerintem elsősorban nem is az elhunytnak szól igazán, hanem a hozzátartozóknak. Azt fejezi ki, hogy osztozunk a gyászukban és mellettük állunk. Nálunk legalább is így szokás. Ha kap valaki értesítést temetésről/búcsúztatásról akkor főleg tiszteletlenség nem elmenni, mert nyilván azért szólt, mert örülne, ha ott lennél.

20/39 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem az a gáz, hogy itt mindenki őszinte részvétet kíván, közben azt se tudják kicsoda vagy. Nah ez gáz.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!