Miben menjek egy rokonomnak a temetésére?
Figyelt kérdés
Meghalt a keresztapám és hétfőn lesz a temetése. Mit vegyek fel? Lány vagyok és 13 éves. Én egy fekete szoknyára gondoltam és egy sötétszürke blúz szerűségre és fekete kabátra meg valami fekete csizmára. Egyáltalán illik szoknyába menni?2014. jan. 4. 18:40
1/3 anonim válasza:
Ez jó, amit írsz. A harisnya fekete. A blúz lehet fehér is, a feketével ünnepélyes, tiszteletet megadó.
2/3 anonim válasza:
Valóban fekete vagy sötét színű ruhában illik elmenni. Szoknyát felvehetsz, ha nem mini, legalább térdig ér, vagy picivel térd felett. Ne kihívó ruha legyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. jan. 4. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!