Normális, hogy anyám 50 évesen a temetésére gyűjt?
Van, hogy az ember megérzi, hogy közeleg a halál.
Amúgy igen, lehet, hogy mostanában meghalt valakije, és látta, hogy milyen sokba került a temetés a hozzátartozóknak.
Mamának is volt egy ilyen időszaka, hogy megveszi a sírheyét meg ilyen butaságok.Mi megmondtuk h nem normális amit csinál és fejezze be mert ez télleg nagyon durva.
Aztán elment a temetkezőhöz h akkor megveszi a sírhelyét, ő meg rövid úton elküldte.
Beszéljetek vele h hagyja abba, és szerintem nem normális.
Lehet hogy te úgy gondolod, hogy a gyerek dolga a finanszírozás, amit én inkább úgy fogalmaznám meg, hogyha a szülő meghal, akkor a gyereke temeti el.
Viszont nem tudjuk előre, hogy mikor halunk meg és nincs abban semmi baj vagy hiba, ha a szülő előre gondolkodik és félretesz, mert nem tudni, hogy akkor, amikor meghal, vajon a gyerekeinek lesz-e éppen rávalója, hogy eltemessék.
Mert szerintem nagyon sok olyan család van, akinek nincs ennyi megspórolt pénze még magára sem, nem hogy külön arra, hogy a szülőt még el is tudja temetni.
Szóval, amit anyukád csinál, az teljesen normális.
Akkor mondd neki, hogy ne aggódjon, mert neked mindig van tartalékba annyi pénzed, amennyiből el tudnád temetni.
Egyébként pedig, én pl nem tudnám eltemetni a szüleimet, mert mi is alig élünk meg a 3 gyerekemmel, és egy fillér tartalékom sincs. Örülök, hogy a szüleimnek viszont van.
Hát... nézd... valami nagy ceremóniát akar?
Mert a hamvasztás urnával, mindennel együtt 100 E alatt van, és a gyerek fizeti, igen, illetve ha nem tudja, akkor az önkormányzat.
Emögött nem valami figyelemfelhívás van? Mert gondolom, mondogatja ezt valakiknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!