Szerintetek elmenjek a "volt" szerelmem temetésére? Még mindig szeretem pedig nyolc éve szakítottunk. Hol álljak majd ha megyek?
Nem tudom. Én attól függően döntenék, hogy áll hozzám a család, nekik hogy esne.
Ha barátok maradtunk a szakítás után, lehet, hogy elmennék. De ha zűrös szakítás lett volna, ha tudnám, hogy a családot bántaná a jelenlétem, akkor nem mennék. Akkor inkább a temetés után vinnék névtelenül ki egy szál virágot.
Menj! Mivel nyilvánosságra hozták az időpontot, a temetés nyilvános. Diszkréten, de részt vennék a temetésen. Legfeljebb nem mennék oda kondoleálni, hogy ne zavarjam meg a családot.
Törvény adta jogod, hogy elbúcsúzz attól, akivel valaha egy úton jártatok az életben.
A mi famíliánkban a volt feleségek és férjek mindig eljöttek, ha valaki távozott a családból.
Ez nem családi összejövetel, nem esküvő, ahova meghívó kell.
A temetés időpontjának közzététele nem meghívó.
Tehát nem tilthatják meg neked, és nem is tehetik szóvá, hogy ha megjelensz.
Ez a te személyes ügyed, személyes tiszteletadásod, személyes búcsúd attól, akivel valamikor összetartoztatok.
Feltétlenül menj el, ha belső késztetésed van, mert később komoly traumát, lelki fájdalmat okozna neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!