Ha nincs férjem, a barátommal meg szakítottunk akkor lehet az én nevemen a gyerek?
Figyelt kérdés
Az exem nem akarja a nevére venni és igazából én se szeretném ha a nevén lenne.2013. márc. 24. 11:28
1/4 anonim válasza:
igen lehet ilyet mert nekem van egy ismerösöm aki detto ugyanebbe a cipőbe járt 16 évvel ezelött és a lánya az anyja nevén van.(Vezetéknevén.)
2/4 anonim válasza:
Mi együtt vagyunk a párommal, mégis az én nevemen van, mert az enyém különleges. Amúgy, ha a kórházba nem viszel apasági igazolást, automatikusan a nevedre teszik.
3/4 anonim válasza:
Attól még írjatok apaságit, csak rögzítsétek benne, hogy a te vezetéknevedet kapja a kicsi.
4/4 anonim válasza:
Siman lehet a a neveden.
De a gyerek apja az apja.
Ezt mindenkeppen tisztazzatok, mivel neki is kell gondoskodnia rola, hiszen nam csak a te gyereked.
Mist sertettsegedben mondhatod azt, hogy neked nem kell a penze, de kerulhetsz kesobb olyan helyzetbe, amikor nagyon kellene akkor meg mar nem olyan egyszeru intezkedni, mint majd a gyerek megszuletesekor.
Ha neked nem is kell jelenleg a penz, a nevelesehez, akkor is jar, mert az a penz nem a tied lenne semmikepp, hanem a gyereke, nyitsz neki egy megtakaritast es oda gyujtod, nagyon szep osszeg tud osszejonni mig felnottkoru lesz, legalabb lesz egy alap amibol el tud indulni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!