Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennél az exférjed temetésére?

Elmennél az exférjed temetésére?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 16:24
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
83%
Magától értetődő,még ha utáltam is az illetőt.
2013. febr. 15. 16:25
 2/36 anonim ***** válasza:
90%
Igen !!!
2013. febr. 15. 16:27
 3/36 anonim ***** válasza:
6%

Csak akkor, ha vannak közös gyermekek, akik abban a korban vannak, hogy nem árt, ha ott vannak. Rájuk tekintettel, őket elkisérni, igen elmennék.

Egyébként pedig ha már egyszer elváltunk, semmi közünk egymáshoz, a nagykorú közös gyermekek el tudnak menni nélkülem is, ha akarnak.

2013. febr. 15. 16:33
 4/36 degesz ***** válasza:
84%
Igen, már csak a gyerekeink miatt is.
2013. febr. 15. 16:35
 5/36 anonim válasza:
86%
Semmi közük egymáshoz az igaz,mert elváltak,de mégis.Régebben házastársi viszonyban éltek!Ismerősők voltak..szerintem egy egyenes,becsületes embertől a minimum,hogy elmegy a volt férje temetésére.
2013. febr. 15. 16:35
 6/36 A kérdező kommentje:
úgy, h 25 évig házasok voltak, első szerelem volt mindkettőnek
2013. febr. 15. 16:36
 7/36 anonim ***** válasza:
89%

Èn el.

Azt gondolom, hogy valah egy család voltatok, még ha gyerek nem is született.

èn elhagytam férjemet majd elváltam és lett családom azóta, de nem rég exférjem apja, vagy is ex apósom halt meg. Mivel nagyon messze voltm akkor nem tudtam a temetésre elmenni de a volt férjemet felhívtam és részvétet nyilvánítottam. pedig semmi de semmi kapcsolatunk nincsen.

2013. febr. 15. 16:37
 8/36 anonim ***** válasza:
85%
Igen,foleg ha normalis kapcsolat lenne kozottunk,de ha olyan lenne hogy latni se birnank egymast,a temetest messzirol neznem vegig es amikor mar mindenki elmenne mennek a sirhoz vagy masnap mennek ki a temetobe,mert ugye azert voltattok valamikor hazasok mert szeretettek,tiszteltettek egymast.
2013. febr. 15. 16:38
 9/36 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, milyen körülmények között történt a válás. Amúgy szerintem egy temetés akkor szép, ha megjelenik rajta mindenki, akinek volt valamilyen köze az illetőhöz.
2013. febr. 15. 16:38
 10/36 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen, 25 év nem kevés idő.
2013. febr. 15. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!