Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennél az exférjed temetésére?

Elmennél az exférjed temetésére?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 16:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%
Igen természetesen.
2013. febr. 15. 16:44
 12/36 anonim ***** válasza:
79%
Igen, persze.
2013. febr. 15. 16:46
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
A volt párommal 7 évig voltunk együtt, nem voltunk házasok, két évvel a szakítás után történt igen fiatalon a halála, számomra nem volt kérés, hogy ott legyek. Az új párom nem jött velem, de nem csinált ebből gondot.
2013. febr. 15. 16:46
 14/36 anonim válasza:
82%

Ha nem azért váltak el,mert a férje verte stb.,akkor el. Azt gondolom,hogy ennyit azért megérdemel.

Szerintem ezt kapcsolata válogatja azért.

2013. febr. 15. 16:47
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2013. febr. 15. 16:48
 16/36 anonim ***** válasza:
19%

2-es vagyok!

Azt nem írtad, hogy közel a fél életüket leélték együtt.

Másrészt akkor is azt mondom, hogy bizonyos idő eltelte után, különösen ha már új özvegy, új házasságból származó gyerekek is ott állnak a sír mellett, az első feleségnek nem sok helye van ott.

Akárhogyan is lepontoztok, de én a temetésére nem mentem ki, hiszen közel 30 évvel ezelőtt elváltam tőle, ő új családot alapított, új gyerekek, új nagyszülők, stb. mit kerestem volna ott?

Ha ti mindezek ellenére azt mondjátok, hogy nem volt helyes, akkor nyugodtan pontozzatok le, és álljatok oda a sír mellé. Esetleg majd megkérdezi tőletek valaki az új családból, hogy mi a fenét keresel ott?????

2013. febr. 15. 16:53
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat, nem 2-esként, 3-asként nem értek egyet a véleményetekkel.
2013. febr. 15. 16:57
 18/36 anonim ***** válasza:
85%

Helyzettől is függ, de „alapértelmezetten” a következő szerint tenném:

Bármilyen körülmények között is váltunk, ha a hozzátartozói nem tiltakoznak ellene, akkor elmennék. Ha még ők is értesítenek, akkor nem lehet kérdés.

Ha nem tiltakoznak, de nem is tőlük tudom, mi történt, akkor is, de csendesen, valahol a háttérben maradnék.

Ha értésemre adták, hogy nem kívánatos személy vagyok, akkor néhány nappal később mennék ki, s egy szál virágot tennék a sírra.

2013. febr. 15. 16:58
 19/36 anonim ***** válasza:
79%
igen.
2013. febr. 15. 17:02
 20/36 anonim ***** válasza:
22%
25 év házasság után igen. Mi az exférjemmel 1.5 évig voltunk házasok és nincsenek gyerekeink. Így belegondolva az ő temetésére nem biztos, hogy elmennék, de még ez is megeshet.
2013. febr. 15. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!