Elmennél az exférjed temetésére?
Ha nem azért váltak el,mert a férje verte stb.,akkor el. Azt gondolom,hogy ennyit azért megérdemel.
Szerintem ezt kapcsolata válogatja azért.
2-es vagyok!
Azt nem írtad, hogy közel a fél életüket leélték együtt.
Másrészt akkor is azt mondom, hogy bizonyos idő eltelte után, különösen ha már új özvegy, új házasságból származó gyerekek is ott állnak a sír mellett, az első feleségnek nem sok helye van ott.
Akárhogyan is lepontoztok, de én a temetésére nem mentem ki, hiszen közel 30 évvel ezelőtt elváltam tőle, ő új családot alapított, új gyerekek, új nagyszülők, stb. mit kerestem volna ott?
Ha ti mindezek ellenére azt mondjátok, hogy nem volt helyes, akkor nyugodtan pontozzatok le, és álljatok oda a sír mellé. Esetleg majd megkérdezi tőletek valaki az új családból, hogy mi a fenét keresel ott?????
Helyzettől is függ, de „alapértelmezetten” a következő szerint tenném:
Bármilyen körülmények között is váltunk, ha a hozzátartozói nem tiltakoznak ellene, akkor elmennék. Ha még ők is értesítenek, akkor nem lehet kérdés.
Ha nem tiltakoznak, de nem is tőlük tudom, mi történt, akkor is, de csendesen, valahol a háttérben maradnék.
Ha értésemre adták, hogy nem kívánatos személy vagyok, akkor néhány nappal később mennék ki, s egy szál virágot tennék a sírra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!