Elmennél az exférjed temetésére?
A 18-ban mi a hiba? Nem a lehúzás ténye érdekel, hanem az,
- hogy ki tudja jobban nálam, hogy én mit gondolok (mert ez a kérdés!)
- hogy aki másképpen vélekedik, miben nem ért egyet velem.
A kérdezőnek, s nekem is tanulságos lehet.
#25, ezt inkább úgy mondanám, hogy "néhány temetésen, ahol tahó volt a gyászolók egy része, és nem vették tudomásul, hogy a temetés csak és kizárólag az elhunyt végtisztességéről szól, és nem róluk"
Soha nem venném a bátorságot, hogy egy temetésről elküldjek bárkit is, ha az az alkalomhoz méltóan viselkedik...
3-as és 16-os vagyok!
Én írtam, hogy nem akarom, hogy bárki elküldjün, hogy mit keresek ott.
A mi városunkban, ismerős család esetében megtörtént, az első házasságból származó (nagykorú) családos gyermekeket, unokákat küldtek el az új feleség és családja, hogy nekik már itt nincs keresnivalójuk, becsülték volna meg jobban az apjukat. Pedig a gyerekek semmiről nem tehetnek, ha a szülők nem tudnak együtt élni, és elválnak.
Mégis elküldték őket, ott mindenki előtt.
Ezért írtam, hogy nem mentem el a volt férjem temetésére, és soha nem is mennék. És tessék, pontozgassatok csak, ti nagy okosok, azt hiszitek, hogy ti mindent tudtok, hogy mindenkinél okosabbak vagytok. Hát nagyon tévedtek, mert nagyon sokfajta ember él ebben az országban, ti sem vagytok tévedhetetlenek, akárhogy is azt hiszitek magatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!