Elmennél az exférjed temetésére?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 16:24
31/36 anonim válasza:
ha uj csaladja gyyereke asszonya van az exemnek akkor nekem semmi keresnivalom nincs ott.
En biztos segberugnam a ferjem exet hab odatolna a fejet az EN ferjem temetesere.
Gyaszoljon otthon egymagaban en is ezt tennem esetle masnap elmennek a sirhoz egyedul.
Azert az ozvegy erszeseit is figyelembe kell venni.
32/36 anonim válasza:
Elmennék. Végső búcsút vennék TŐLE. Akit valaha szerettem,
sokat jelentett nekem, azért mentem hozzá.
Fájna...nagyon nagyon fájna a halála. Nem tudom elképzelni, hogy ezért bárki is megszólna engem. Hasonló esetben én sem tenném. Mert Ő az életem része volt, régen. De a múltam is én vagyok.
33/36 anonim válasza:
#31, az özvegyét kétségtelenül... de nem egy elhunytra is féltékeny elmekórtani esetekét, azt gondolom. Tudod, amikor én természetes módon elmentem a hajdanvolt barátnőm temetésére és részvétem nyilvánítottam, pár nap múlva felkeresett az özvegye, és megköszönte, hogy sokat jelentett neki...
34/36 anonim válasza:
Ha ez ugyan annak a kérdésnek a folytatása/mint elődje, ahol 20 évig együtt voltak, majd egy 3. miatt mentek szét, akkor én nem mennék oda jópofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!