Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy egyetlen...

Szerintetek gáz, hogy egyetlen "barátom/barátnőm" se jött el apukám temetésére?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 18:58
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
62%

ez nem gáz, hanem tiszteletlenség!

Fogadd őszinte részvétem!

2014. jún. 30. 19:02
 2/39 anonim ***** válasza:
54%

Nekik gáz, vagyis bunkóság.

Sajnos nekem is sok ilyen "barátom" van: ha nekik kell valami ugorjak, de ha fordítva van, akkor rám se bagóznak.

2014. jún. 30. 19:03
 3/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rosszul esett, és nem tudtam mit gondoljak erről.
2014. jún. 30. 19:04
 4/39 anonim ***** válasza:
64%
2. vagyok, lemaradt, hogy természetesen mély együttérzésem!
 5/39 anonim ***** válasza:
35%
Nem gaz. Ha nem ismertek, voltak baratok akkor miert mentek volna el? Ha apam meghalna, meg sem dordulna a fejemben h a volt iskolatarsaim avgy munkatarsaim eljojjenek.
 6/39 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a barátaim, vagyis akiket eddig azoknak gondoltam. ráadásul néhányuknak sokat segített apukám
2014. jún. 30. 19:05
 7/39 anonim ***** válasza:
57%

Elég fura.

De én nem gondolom, hogy ezzel meg akarta volna bántani, vagy ne tisztelnének titeket.

Lehet, hogy úgy gondolták, hogy ez inkább családi esemény.

Azért remélem, a részvétüket kifejezték valamilyen módon.

2014. jún. 30. 19:08
 8/39 anonim ***** válasza:
29%
Ne vicceljetek mar! Nem mentek el valaki temetesere akivel mar beszeltetek az eletben. En nagyon meglepodnek ha egy csaladi temetesen kvazi idegenek, plane a gyerekem volt iskolatarsai megjelennenek. Nem gond h ha ugy erzik valamiert meg kell jelenniuk, de hogy elvarnam? Hat nem.
2014. jún. 30. 19:13
 9/39 A kérdező kommentje:
Nem volt iskolatársak bassus!!! Hanem a barátnőim/barátaim, akik közül volt akit apum hurcolt a kórházba mikor beteg volt, és rohadtsokat segített egyiknek másiknak!!!
2014. jún. 30. 19:15
 10/39 anonim válasza:
64%

Őszinte részvétem!

A kérdésre válaszolva,igen gáz!

Az én egyik osztálytársamnak tavaly halt meg az anyukája,senkit nem ismertem/ismerek a családból,mégis tiszteletemet tettem a temetésen,mert fontos annyira a barátom,hogy miatta elmentem,mert tudtam,hogy arra van szüksége,hogy ott legyünk abban a nehéz pillanatban is. Szerintem akik nem mentek el édesapád temetésére nem is hívhatják magukat a barátaidnak,mert nem azok. Teljesen mindegy ismerték-e vagy sem ha igazi barátok lettek volna akkor ott vannak melletted.

2014. jún. 30. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!