Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted gáz dolog e az,...

Szerinted gáz dolog e az, hogy ha egy 18-20 éves lánynak gyereke van már és mellette egyedülálló is?

Figyelt kérdés

Én nem tartom normális dolognak. Manapság már ez a divat, hogy 20 évesen kell a gyerek akkor is ha csak 1-2 hónapja van együtt a pár? Iszonyat felelőtlenség ez a fiatal lányoktól szerintem.

Nagyon sokan vannak így, sok gyerek fog felnőni az egyik szülő nélkül vagy valami pótapukával aki lehet, hogy 1-2évente változik.

szánalmasnak tartom az egészet.

2009. dec. 23. 11:22
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
rosszul tudod, a GYES nem kötött munkaviszonyhoz, havi 23000 forint, ami alanyi jogon jár. Amúgy nekem 20 évesen már volt munkaviszonyom, nem is GYES-t, hanem GYED-et kaptam, nnna. És nem a spárban dolgoztam. Mint ahogy most sem. Van egy jó szakmám, amivel 18 évesen el is tudtam kezdeni dolgozni. Olyan meglepő, hogy manapság valaki a szakmájából él?
2009. dec. 23. 13:32
 42/43 anonim ***** válasza:
94%

Ha el tudják tartani a babát, nem egy koloncnak gondolják, törődnek vele és szeretik, akkor miért lenne gáz? Az egy nagyon szép dolog, akár betervezett volna a bébi, akár csak úgy "lett".

Viszont ha nyűgnek tartják a csöppséget, otthagyják a mamánál, hogy vigyázzon rá az, és sz@rnak a baba fejére, az nem csak 20 évesen gáz, hanem 30 évesen is.

Egyébként szvsz már egyre kevesebben szülnek fiatalon, a többség 30on túl akar gyereket vállalni. Ahogy én is^^

2009. dec. 23. 15:02
 43/43 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit gáz, igen. Ennyi idősen az ember szinte még maga is gyerek. Hogy lehetne hát egy gyereknek gyereke?
2009. dec. 26. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!