Szeretitek a cigányokat?
Csak úgy megjegyezném, hogy a salgótarjáni bozótvágós is cigány...
Az más kérdés, hogy a média ezt természetesen ismét elhallgatta.
19:03
Onnan tudom, hogy köztük nőttem fel és én is az vagyok!
"Figyelj ,a magyarok nagy részének a normális,dolgozó,kultúrált cigányokkal nincs különösebb baja.Csak az a baj kb.10% ilyen."
Na de miért kell egy kalap alá venni mindet?
"Ettől eltekintve még nyugodtan lehetek jó szülő. Gondolod olyan sok magyar ember örül annak, ha a gyerek roma származású párt választ?"
Tudod ez itt a probléma, hogy nagyon sok magyar (persze vannak kivételek) a gyerekeiket roma ellenesen nevelik fel. Valószínű Te is ilyen neveltetést kaptál valamikor. Na de ha találkoznál olyan romával,aki tényleg teljesen normális életet él,akkor nem biztos, hogy maradna ez a véleményed. Hogy hallottam-e arról, hogy sok magyar így áll hozzá a dolgokhoz? Persze hallottam,csak az a vicc,hogy aki megismert közülük mindegyiknek megváltozott a véleménye! Ne értsük félre a mostani mondatot! Nem általánosítottak és mindig szívesen láttak és bizony sok szülő kívánta, hogy bárcsak a gyerekének ilyen barátja/barátnője lenne! És ezt nem én találtam ki, hanem ők maguk mondták!
Csak úgy megjegyezném, hogy a salgótarjáni bozótvágós is cigány...
Az más kérdés, hogy a média ezt természetesen ismét elhallgatta.
Kedves válaszoló! Miért olyan elképzelhetetlen, hpogy magyar tette? Jaaa,azért mert magyar..értem...
Csak, hogy megkapd a helyes információt a barátnőm párja salgótarjáni és történetesen ismerte a fiatal embert aki brutálisan megölt két embert és MAGYAR volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!