Szeretitek a cigányokat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:49
91/273 anonim válasza:
Én imádom őket :)
Csak vicc volt utálom őket :D
94/273 anonim válasza:
Nagyon nem! Kevés a normális.. talán a cigányok 0,001%-a
95/273 baranyi kálmanné válasza:
Aki azt írta, hogy ki kenné irtani az összes cigányt annak azt kívánom az ő ártatlan családját nyírják ki. Miért kénné ártatlan embereket ki nyírni? És akkor csodálkoztok hogy ilyenek a cigányok ti se vagytok mások.Én pártolom a cigányokat mert vannak rosszak is meg jók is .Soha nem kívántam másnak a halálát !!!!
96/273 anonim válasza:
Dögöljön meg mind!!!!!!Nincs kivétel,mind féreg.Nem értem a Jóistennek m i volt a terve,mikor emberi testbe bújtatta ezeket az állatokat.Büdösek,koszosak,ostobák,tolvajok,gyilkosok.Most lehet mondani hogy a fehérek is követnek el bűnöket,de a százalékos arány magáért beszél.Mármint a felnőtt cigány népesség tekintetében.Lányomnak hétvégén késsel összevagdalták az arcát,mert nem akarta odaadni nekik a telóját.Kifosztották,és elsétáltak.Otthagyták véresen.
Reggel 6kor a Batthyány téren!!!!!!!!!!!!!!!!!2 cigányfiú.
97/273 anonim válasza:
98/273 anonim válasza:
Videómegosztó portálon...keress utána, hogy mi megy FADD-on.
szóval: NEM
99/273 anonim válasza:
Gyűlölöm a cigányokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100/273 anonim válasza:
Utálom őket. Személyes tapasztalatok alapján. És nem rasszistázni kell hanem ember módjára viselkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!