Szeretitek a cigányokat?
16:02:
Az a salgótarjáni nem volt beszámítható, nem jó példa.
Ha a rendőrt mondanád, aki az arabot lelőttek, akkor igaz lenne a példád.
A visszaeső cigányok többsége, beszámítható. Lopnak, ölnek 200 forintért. Nem egy példa bizonyítja. Csapatostul keménykednek bármelyik városban. Talán nem így van?
Törvényekkel nem lehetne kezelni? Hm... visszaesőket 20-30 évre elzárni, vagy teljes életfogytiglan, akár 3 lopás után is. Úgyis csak a társadalmat rombolja. Valószínűleg nem javulnának meg, de örökre egy cellában raboskodnának. Persze szigorítani is kéne a börtönöket, komfortot teljesen megvonni. Ágy, wc, csap.
Azon kívül a cigányokat mosdatják állandóan a médiában, aki lopta az áramot, hogy sajnáltatták, mert 5 gyereke van. Minek csinált annyit, ha nem tudja őket eltartani.
Miért nem volt beszámítható? Mert véget ért valamilyen oknál fogva a kapcsolata? Ezek szerint csak a romák csinálhatnak rossz dolgokat célzatosan épp elmével? Nem hiszem! És nem ezt tapasztalom a nagy világból! Az meg hogy sorra szülik a gyerekeket,úgy hogy néhányan még saját maguknak sem tudják megteremteni a napi betevő falatot és segélyekből élnek,aláírom,igazad van. Na de amióta lakóhelyet változtattam sorra látok olyan magyar családokat,akiknél szintén ott van 5-6 gyerek és ők is segélyekből élnek meg,vagy még az sem elég! Akkor kérdem én ők miért szülnek annyi gyereket,ha egyszer tudják,hogy nem fogják tudni eltartani őket? Pedig magyarok!És mit látni? Hogy a következő gyermekét a szíve fölött hordozza!És ismét eljutottunk oda,ahonnan kiindultam. Nem fajról beszélünk,hanem emberekről! A butaságot, a sunyiságot, a tudatlanságot az emberek (magyar,cigány mindegy)valósítják meg a rossz életfelfogással és rossz gondolkodással.
Lopni, csalni és bűnözni tud a cigány és a magyar is! De ki tudja ezt leállítani? A parlamenti nagy fejesek,akiknél nagyobb csaló és lopó nem kell? Törvény? A törvényeket is olyanok alkotják,akik maguk is részt vesznek ebbe az ostoba körforgásba.
Az élet nem arról szól, hogy elítéljünk másokat,főleg nem olyan embereket,akik próbálnak tisztességesen megélni a mostani helyzetbe és világba.Vannak magyarok és romák akik küzdenek és vannak akik nem és az utóbbiba is mindkét oldal bele tartozik!
Miért a cigányok többsége nem utálja a magyarokat?
Dehogynem.
Igazad van, mind két fél hibás, csak nagyon kevés a cigányok ellen elkövetett bűncselekmény, melyet magyarok követtek el, míg ez fordítva nem állja meg a helyét.
Alapvetően a cigányok többségével bizony baj van, akár elfogadod, akár nem. Ezért is van az, hogy a magyarok többsége nem kedveli őket.
Én is ismerek rendes cigányokat, de nem szeretnék velük semmilyen kapcsolatban lenni. 1000-ből ha 4-5 ember normális, nekem ez épp elég ok az általánosításra, nagy számok törvénye.
"A romák nagy többségének semmi baja nem lenne a magyarokkal."
Erre még annyit, hogy rengeteg durva megnyilvánulást hallottam már cigány szájából a magyarok felé. Tapasztalat, a nagy többség igenis utálja a magyarokat.
"Én is nagy részben roma lány vagyok "
Ezt ha nem túl személyes, mit jelent?
Ismerek olyan embereket is bőven, akiknek egyik szülőjük cigány származású. Ez esetben, viszont csak pozitív tapasztalatok értek. Ismerősök, osztálytársak, sokáig barátkoztam is ilyen sráccal és sokszor voltam náluk, mindig nagyon kedvesek voltak.
De ezek a családok máshogy szocializálódtak, más értékeket tartottak fontosnak. Ilyen esetben, már nem beszélek cigány/félcigányról. Számomra magyar, bár a családomban nem szeretnék keveredést.
17:15
Kevésnek azért nem mondanám! Elég sokszor hallottam magam is cigányok ellen elkövetett bűncselekményről a híradóban. És tudok olyanokról is,amit nem tettek közre nagy nyilvánosságra!(elég borzasztókat és nem is mindig olyan romák ellen,akik megérdemelnék,és itt jön ki az általánosítás!) Sok ilyen eset nem kerül be a híradóba, de ez nem azt jelenti, hogy kevesebb lenne a romák elleni bűncselekmények! És ezt tapasztalatból mondom!
"A romák nagy többségének semmi baja nem lenne a magyarokkal."
"Erre még annyit, hogy rengeteg durva megnyilvánulást hallottam már cigány szájából a magyarok felé. Tapasztalat, a nagy többség igenis utálja a magyarokat."
Ehhez csak annyit fűznék hozzá Kedves válaszoló,hogy olvasd végig a kommentek! Remélem látod, hogy mennyien írtak kevésbé durva megnyilvánulást erre a kérdésre? Akkor kiket lehet felelősségre vonni ilyen esetben? SENKIT! Ugyanis amennyi cigány ócsárolja a magyarokat (tisztelet a kivételnek!), ugyan annyi magyar ócsárolja a romákat!
Tudjátok csak azt nem értem, hogy az emberek többsége csak az egyik oldalt veszi figyelembe mindig,de ha egy kicsit belepillant a másikba akkor ő is látná az ottani helyzetet!
:)
A legtöbb putriban nincs net, még víz sincs, azok amúgy se tudnak se írni se olvasni, szóval mit tudnának beírni?
És azért volt néhány kép a neten, hogy "megyek magyart ölni" és hasonlók.
Lehet rosszul esik az utálat, de ez nem ok nélkül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!