Szeretitek a cigányokat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:49
12/273 anonim válasza:
Ezzel a kérdéseddel belecsaptál a lecsóba kedves kérdező. Mit vártál? Azt, hogy 99% azt írja, hogy imádja őket?
13/273 anonim válasza:
NEM!egyszer volt egy cigány barátom akiről azt hittem hogy a jó barátom.De nem az volt.Elmentünk kicsit bulizni,és hívott még pár cigányt és velük együtt rabolt ki.Úgyhogy vigyázzatok ti is a cigányokkal,mert nincs olyan hogy kedves,és jó.Csak olyan hogy szembe kedves,de hátulról támad.
14/273 A kérdező kommentje:
igen, kíváncsi vagyok, hány százalék az, aki pozitívan vélekedik
2009. dec. 17. 20:06
15/273 anonim válasza:
NEM! nem szeretném részletezni
16/273 anonim válasza:
Sorba kéne állítani MINDET a rakpartra kettes sorban és egy golyó két cigányba.
17/273 anonim válasza:
hát elég elszomorító, h azt mondtam semmi bajom velük, és máris mindenki lepontoz. Én meg az olyan balf*szokat utálom, aiki utálják őket, csak azért mert ti kockák vagytok és randák. Grat, ti sokkal fogyatékosabbak vagytok mint ők balf*aszok
18/273 anonim válasza:
Ha nem Magyarországon élnének akkor nagyon szeretném őket.
19/273 anonim válasza:
a kettes sor az jó ötlet,de szerintem négyesével vagy hatosával is lehetne irtani őket például kézigránátokkal.
Igaz egy picit drágább mint a lövedék,de a lényeg hogy megteszi amit kell.
20/273 anonim válasza:
csak azért mert ti kockák vagytok és randák. Grat, ti sokkal fogyatékosabbak vagytok mint ők balf*aszok
lol, ki vagy te?:D:D:Dazér vagyunk fogyatékosok mert utáljuk a tetves korcsokat? és azért vagyunk randák is nem olyan szépek mint a kis cigánykáid? és kockák vagyunk? tehetünk arról hogy elisszák a fizut minthogy befizessék a netet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!