Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mi bajotok van a...

Nektek mi bajotok van a rockerekkel?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyanok válaszoljanak akik tudják,hogy kik a rockerek és ,hogy milyen a rockzene(azaz aki eddig azt hitte,hogy a rockban kiabálnak az már ne is válaszoljon)!

2014. márc. 6. 18:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

Mi amor, majd ha úgy élsz ahogyan én akkor ugathatsz.

Tipikus. Fel mertem emelni a szavamat és máris tré vagyok. Fesd be a hajadat természetes színre vegyél elegáns göncöt és akkor elhiszik, hogy tényleg jelentkezni akarsz az egyetemre.

2014. márc. 10. 19:57
 32/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Ne vagy tré, csak jelen esetben nincs igazad. Nem tudod milyen egyetemre készülök. Nem orvosnak megyek vagy ilyenek. Oda ahova én készülök felvesznek lila hajjal is vagy kékkel. Ott az számít mit csinálok, nem pedig az, hogy hogy nézek ki. :)
2014. márc. 10. 20:02
 33/39 anonim ***** válasza:
Akkor leszek édes és megkérdezem. Milyen egyetemre készülsz?:)
2014. márc. 10. 20:06
 34/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Színművészeti egyetemre, ezen belül pedig díszlettervezői szakra. Vagy éppen tetoválónak. :) Egyébként rajzos suliba járok. :)
2014. márc. 10. 20:10
 35/39 anonim ***** válasza:

Tetoválónak? egyetemre? :DDDD ok

Én anno úgy éreztem nem éri meg a művészeti suli, pedig van hozzá tehetségem. Igazam volt.

2014. márc. 10. 20:14
 36/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Nekem megérte, jelenleg jó, mivel azt csinálom, amit szeretek. Ahhoz, hogy tetováló legyek elég egy kurzus is. :) Mondjuk nem lehet tudni 20 év múlva mit akarok majd. :)
2014. márc. 10. 20:27
 37/39 anonim ***** válasza:

Meg jópár év egy profi mellett kisszéken.

Na mind1, sok szerencsét.

2014. márc. 10. 20:44
 38/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Köszi :)
2014. márc. 10. 21:01
 39/39 anonim válasza:

En is rocker vagyok es az allatorvosira keszulok. Igen, fekete ruhaval, lancokkal es halalfejes karkotokkel. Abban igazad van, hogy majdnem minden munkahelyen azt nezik, hogy milyen a megjelenesed, de attol meg, hogy rocker az ember nem fog allasinterjura bakancsban menni, legalabbis magambol kiindulva. Ki lehet oltozni alkalomhoz illoen, ki is szoktam. Es nem full feketeben, hanem feher bluz, magassarku stb... Nem attol lesz az ember rocker, hogy minden letezo dolog ellen lazad. Csak az ellen kell lazadni amivel szivbol nem ertesz egyet es nem ennek kell az ember eletenek minden percet meghataroznia.

Es attol meg, hogy valaki fiatal es rocker, nem feltetlenul fogja kinoni. Rengeteg 40es not latok koncerteken is.

Az eredeti kerdesre valaszolva pedig nekem rockerkent (inkabb metalhead, de igazabol most lenyegtelen :D), hogy a pozerek a legrosszabbak. Mostmar minden fekete ruhas ember aki egy darab fem cuccot pakol magara az mar rocker... Pedig nem csaka kulson mulik am... Az, hogy mindenki attol lesz rocker, hogy minden hetvegen leissza magat, fuvezik es les*arja az eletet szinten nagyon kiborit...

2014. máj. 5. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!