Mi bajotok van a zsidókkal?
Magyarország a magyaroké - ok.
Izrael a zsidóké - #&@#@@#@><
Nem az a baj hogy zsidók, hanem a politikájuk a gond. Az a hatalmas erőlködés, hogy minél több mindent megszerezzenek, más emberek kárára, azt rablásnak is hívhatnánk.
A holokausztot ők már ipari szinten gyártják. A holokausztból és az áldozatokból a mai napig és a jövőben is profitálni akarnak. Ezért van minden hónapban valamiféle holokasuzt megemlékezés, ezért épülnek sorra az emlékhelyek, miközben a magyar történelmi eseményeknél ilyen nem történik. A túlzott pozitív diszrimináció miatt az emberek többsége már elitéli a zsidókat a viselkedésük miatt.
Jó kérdést tettél fel.
Semmi. Részben zsidó vagyok én is, de úgy gondolom, hogy az embert nem elsősorban a származása itéli meg. Van egy nagyon kedves cigány ismerősöm, aki orvos. Több a tartása, mint nekem, nagyon becsülöm. Dolgozik, egyetemista volt, magánrendelése van, és sok embert gyógyított meg eddig.
Na, a rasszistákról azért más a véleményem. Nem szeretem ha az embert megkülönböztetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!