Miért jött újra elő a zsidóellenesség? Ha van itt olyan. Mi bajotok a zsidókkal?
Mikor hirdetett zsidóellenességet?
Én egyre sem emlékszem, és utána keresve is azt találtam, hogy a támogatóik ilyen megnyilvánulásai kínosan érintik a pártot. Szóval jó lenne valamivel alátámasztani az állítást.
Az antiszemitizmus pedig sosem szűnt meg, csak enyhült, így nem jöhetett elő újra, csak erősödhetett.
A zsidóellenesség a történelemben állandóan jelen volt számtalan népnél már az ókortól kezdődően.
Talán el kellene rajta gondolkodni, hogy az a többtucat nép a felelős a zsidók gyűlése miatt, vagy éppen a zsidóságban van-e valami, ami előhívja az irántuk való ellenszenvet.
Egyébként a Jobbik nem zsidóellenes. Ha az lenne, akkor nem lenne a Parlamentben.
Egyébként szerintem nagyon jól tudod a választ a kérdésedre, hogy mivel vádolják a zsidókat a zsidóellenesek, csak feltetted a kérdést unalomból vagy provokációból.
"Én őszintén bevallom h keresztény vagyok!És ha valaki olvas Bibliát az tudja hogy a zsidók Isten kiválasztott népe."
Bocs de ez nem igaz!!! Eddig sem lehetett hinni meg ezutan sem lehet hinni a Biblianak, mert a Bibliat is maguk a zsidok irtak. Ugyhogy erosen fuggo velemeny volt/van benne megfogalmazva.
"...Biblianak, mert a Bibliat is maguk a zsidok irtak..."
Hát ezt meg honnan vetted? En most nem az ótestamentumrol beszélek persze hanem az újtestamentumról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!