Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért jött újra elő a zsidóell...

Miért jött újra elő a zsidóellenesség? Ha van itt olyan. Mi bajotok a zsidókkal?

Figyelt kérdés
A T. Jobbik párt büszkén hirdeti zsidóellenességét. Mi baj a zsidókkal? Nem tanultak történelmet az emberek? Igazságosnak tartjátok ezt a jelképes megkülönböztetést?
2011. júl. 4. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, ott jutnak pénzhez ahol tudnak, de ezzel még nem is lenne probléma, csak hogy közben más embereken is átgázolnak és kisemmizik őket. (nem azt mondom hogy mindegyik, de akik ilyen pajeszos, kalapos, kampósorrú cionista, azok mind azok. Nekik a vallásukba van az hogy a többi népet le kell nézni.

Valóban, a történelem során rengeteg nép utálta a zsidókat, és nem hinném hogy abba a "rengeteg nép-be" lenne a probléma.

Most ez lehet hogy kegyetlenségnek fog hangzani, de szerintem anno a németeknek is jó okuk volt rá hogy elkezdték őket irtani. Hogy mi a pontos ok azt szerintem nem sokan tudják, de azért gondoljunk bele abba is hogy egy egész ország üldözte anno a zsidókat. Nem biztos hogy a németekben volt a probléma.

(kérlek ne nézzetek nácinak, hitlerimádónak, de valamelyik nap pont ezen gondolkodtam el hogy miért történhetett ez az egész, mert 1 ember lehetetlen hogy ennyire befolyásoljon egy egész országot, ott kellet valaminek történnie ami ezt kiváltotta)

2011. júl. 5. 16:07
 12/17 A kérdező kommentje:
de a származást még nem ítéled el, ugye?
2011. júl. 7. 00:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

16:07 vagyok

A származásukat nem ítélem el, arról senki nem tehet hogy mibe szüleik bele.

Viszont a cionizmust mélyen elítélem.

2011. júl. 10. 19:04
 14/17 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a katolikusok azért utálják a zsidókat, mert miattuk feszítették keresztre Jézust. Lehet, hogy hülyeség, a hittantanárom mondta :P(nem vagyok vallásos, a sulinkban kötelező a hittan)
2011. júl. 16. 11:05
 15/17 anonim válasza:
54%
Hogy miért van zsidó ellenesség? Mert a zsidók tönkreteszik az országot, az IFM és minden nagy cégnél zsidó vezetők vannak, akik nyomorba taszítják Magyarországot, csak most 3 millió zsidó jön át Izraelből a Budaörsi területekre, keressetek rá, a nyomorult magyaroknak a saját területen lévő épületeiket kell lebontaniuk, csak azért hogy egy izraeli csoport lakóparkot építsen az izraelből menekülteknek.. tudjátok mit emberek? Nyissátok ki a szemeteket, 10 év múlva leveszik a táblát hogy Magyarország, és üdvözlégy Új-Izraelban. Ha valaki ezt nem hiszi el, csak keressen rá erre a Budaörsi dologra, vagy gondolkozzon el azon miért nincsenek gyáraink, hova tünt a világhírű Icarus gyár, a cukor gyárak és még sorolhatnám jó sokáig.. mert az biztos hogy ezek mögött a ZSIDÓK ÁLLNAK! Jah, és miért nem tesz ellene semmit a kormány? Mert olyanok állnak mellettük mint Orbán és Demjén, és a hasonló külön kiemelt miniszterek.
2012. aug. 8. 17:42
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez mondvacsinált dolog, kedves előző. :) lehet (sőt, biztos), hogy vannak gonosz zsidók, de általánosítani nem lehet, ahogy legalább annyi, ha nem több nem zsidó gonosz ember van, aki ilyeneket csinál, amiket említesz. miért baj, ha befogadunk olyanokat, akik rászorulnak?

Amúgy bocsánat, de budaörsi (kis "b"), cukorgyár (egybe írják), tűnt (hosszú "ü"), hogy előtt vessző :)

2012. aug. 8. 20:52
 17/17 anonim válasza:
és ha zsidók irták abban mi a rossz? Egyetértek a kérdés feltevőjével abban hogy fél..mert én is félek ám ezekből a kommentekből erőt merítek és folytatom az antiszemitizmus elleni harcot!
2015. márc. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!