Miért jött újra elő a zsidóellenesség? Ha van itt olyan. Mi bajotok a zsidókkal?
Egyszerű, ott jutnak pénzhez ahol tudnak, de ezzel még nem is lenne probléma, csak hogy közben más embereken is átgázolnak és kisemmizik őket. (nem azt mondom hogy mindegyik, de akik ilyen pajeszos, kalapos, kampósorrú cionista, azok mind azok. Nekik a vallásukba van az hogy a többi népet le kell nézni.
Valóban, a történelem során rengeteg nép utálta a zsidókat, és nem hinném hogy abba a "rengeteg nép-be" lenne a probléma.
Most ez lehet hogy kegyetlenségnek fog hangzani, de szerintem anno a németeknek is jó okuk volt rá hogy elkezdték őket irtani. Hogy mi a pontos ok azt szerintem nem sokan tudják, de azért gondoljunk bele abba is hogy egy egész ország üldözte anno a zsidókat. Nem biztos hogy a németekben volt a probléma.
(kérlek ne nézzetek nácinak, hitlerimádónak, de valamelyik nap pont ezen gondolkodtam el hogy miért történhetett ez az egész, mert 1 ember lehetetlen hogy ennyire befolyásoljon egy egész országot, ott kellet valaminek történnie ami ezt kiváltotta)
16:07 vagyok
A származásukat nem ítélem el, arról senki nem tehet hogy mibe szüleik bele.
Viszont a cionizmust mélyen elítélem.
Ez mondvacsinált dolog, kedves előző. :) lehet (sőt, biztos), hogy vannak gonosz zsidók, de általánosítani nem lehet, ahogy legalább annyi, ha nem több nem zsidó gonosz ember van, aki ilyeneket csinál, amiket említesz. miért baj, ha befogadunk olyanokat, akik rászorulnak?
Amúgy bocsánat, de budaörsi (kis "b"), cukorgyár (egybe írják), tűnt (hosszú "ü"), hogy előtt vessző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!