Sziasztok 14 éves fiú vagyok, lehet kicsit furán hangzik de érdekel a világ. Szeretem a Rock zenét hosszú a hajam, és megvetem a beképzelt....embereket, a jegyeim is egész jók, nem szoktam kötöszködni.Barátnőm is van,és nem csaltam meg sose SŐT még nem is terhes. Gondolom, ez nektek teljesen mindegy hogy milyen vagyok, de el kell mondanom hogy félvér vagyok (félig magyar/roma). Mint látjátok jó ember vagyok, legalábbis szerintem. Válaszoljatok ti, jó ez igy? Ezért fel akartok akasztani? Csak azért mert félig roma származású vagyok? Vagy elfogadjátok hogy az ember viselkedése, a nevelésben nyilvánul meg, nem pedig a faji hovatartozásban.A válaszokat előrre is köszönöm. Tisztelettel: Csak egy ember.
Ne provokáljá! Ez az örök kisebbségi komplexusosdi...
Fel sem tűnt volna, ha nem mondod:) Valszleg
2010. jan. 4. 21:53
3/19 Dymo válasza:
OPTIMUS!!!
2010. jan. 4. 21:53
4/19 anonim válasza:
Nekem is van pár félig roma ismerősöm. Nekem nincs semmi bajom velük mert jól nevelték őket, gimnáziumba járnak, és sose volt balhéjuk. Sőt az egyik teljesen roma...bár azért rajta néha kiütközik. De jófej csaj amúgy.
Amúgy nekem nem lenne semmi bajom a romákkal, de sajna rajtuk kívül nem sok olyat ismerek aki ilyen rendes lenne...nem mondom hogy magyarokba nincs...sőt. De kevesebb.
2010. jan. 4. 21:56
5/19 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, gondolom te is az IQ betyárok közé tartozol. Hogy (hoggyal nem kezdünk mondatod tök8 ^^) egy ilyen jellegű kérdést, provokációnak tartasz.
2010. jan. 4. 21:57
6/19 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, gondolom te is az IQ betyárok közé tartozol. Hogy (hoggyal nem kezdünk mondatod tök8 ^^) egy ilyen jellegű kérdést, provokációnak tartasz.
Na de bunkóság lenne, nem regállni a többi kommentre. Köszönöm, hogy normálisan tudtatok válaszolni. Örülök, hogy még vannak olyan emberek akik előtte gondolkoznak és csak aztán válaszolnak.
2010. jan. 4. 22:03
7/19 A kérdező kommentje:
sry h kétszer küldtem az elejét
2010. jan. 4. 22:04
8/19 anonim válasza:
Szerintem te egy átlagos 14 éves fiú lehetsz, nincs veled semmi gond.
2010. jan. 4. 22:21
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^ Csak tudod/tudja, sokan nem azt néznék hogy átlagos vagyok...hanem azt hogy fajban hova tartozok. El kéne gondolkozni emberek!
2010. jan. 4. 22:22
10/19 anonim válasza:
Nem tévedtem egy csöppet sem a komplexusaidat illetően... Na de te tudod, mik a központi gonolataid az életben. Ezt MÁSOK IS észre fogják venni rajtad! Bocsika! Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!