Mit szólnátok, ha fényes nappal egy idegen asszony odamenne hozzátok ordibálna, és ököllel képen csapna? Mert hogy ma velem ez történt és a döbbenettől meg félelemtől azt se tudtam mit csináljak. Gyorsan eliszkoltam.
Jesszus! Ez nagyon durva. Én még ilyet nem éltem át, egyszer volt, hogy egy öregember eklezdett szidalmazni és köpködni. Pedig még udvarias is voltam, amikor felszállt a metróra, átadtam a helyem neki. Eliszkoltam a kocsi másik részére, de akkor is folytatta. Mondjuk annyiban szerencsém volt, hogy szólt neki valaki, hogy álljon le, de akkor már csak sírtam, mindehhez voltam vagy 15 éves.
De ez a verés nagyon durva!
Mindenesetre próbáld meg feldolgozni a dolgot, és ne veszítsd el emiatt a bátorságod. Valószínűleg az a nő nem volt százas, de ilyen emberek nagyon ritkán vannak, jó eséllyel soha többé nem futsz össze ilyennel!
Te csak egy elmebeteggel szaladtál össze.
Énnekem egyszer a sötétbe odajött (úgymond kosstolgatni) egy fiatalember és haverja az éjszakában. Magyaráztak magyaráztak de nem tudtam hová tenni ki is az illető.
A végszava az volt hogy ő ütött le 1 évvel azelőtt és ezzel dicskedett nekem..
És valóban leütöttek egy évvel azelőtt mikor a munkából jöttem haza.. Fél évig fogorvoshoz jártam meg stb és azt se tudtam miért vagy ki vágott pofán. Na erre mit lépnél?? És még odajön hozzám ezt elmondani. Ehhez kell ám a pofa...
Őszintét megvallva olyan düh szaladt át rajtam hogy arcrezzenés nélkül előcsaptam a késemet , de sajnos (vagy hálistennek elszaladt mind a 2 fickó)
Fogjunk össze írtsuk ki az ilyeneket :)
Nyitunk egy fasírtüzemet...
Legközelebb vágj le neki egy iszonyatos csárdást vagy egy gázsprével fújd le.. De fújd még a földön fetreng addig is.. Dögöljenek meg a férgek... :)
vagy csak szimplán őrült
cigány volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!