Van valami bajotok velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves fiú vagyok, lehet kicsit furán hangzik de érdekel a világ. Szeretem a Rock zenét hosszú a hajam, és megvetem a beképzelt....embereket, a jegyeim is egész jók, nem szoktam kötöszködni.Barátnőm is van,és nem csaltam meg sose SŐT még nem is terhes. Gondolom, ez nektek teljesen mindegy hogy milyen vagyok, de el kell mondanom hogy félvér vagyok (félig magyar/roma). Mint látjátok jó ember vagyok, legalábbis szerintem. Válaszoljatok ti, jó ez igy? Ezért fel akartok akasztani? Csak azért mert félig roma származású vagyok? Vagy elfogadjátok hogy az ember viselkedése, a nevelésben nyilvánul meg, nem pedig a faji hovatartozásban.A válaszokat előrre is köszönöm. Tisztelettel: Csak egy ember.2010. jan. 4. 21:50
11/19 anonim válasza:
Tudod mikor leszel jó ember? Ha tanulsz, dolgozni és adózni fogsz. Addig nem... Addig egy ember sem jó.
12/19 anonim válasza:
Kedves utolsó! Akkor az én gyerekem rossz? Mert két éves és nem dolgozik, nem adózik? Szerinted egy 14 éves mi a bánatot csináljon?
13/19 anonim válasza:
Tudsz olvasni? Ott van, hogy tanulsz. Gondolom nem nehéz ezt megérteni...
14/19 anonim válasza:
Akkor meg mi a gond? A kérdező írta, hogy tanul.
15/19 anonim válasza:
Ő tudja jól, hogy mire írtam ezt. Gondolok a cigányok 90%-ára aki nem dolgozik, nem tanul, nem adózik, és az országot is nehezebb helyzetbe hozza.
16/19 anonim válasza:
Te azt írtad, hogy addig SENKI nem jó ember. Ez az egyik. A másik, hogy a kérdező nem azt kérdezte, hogy mit gondolsz úgy általánosságban a cigányokról.
18/19 A kérdező kommentje:
hm...nem tudok mit hozzáfűzni :) azért én sem vagyok egy szent, de igen...szerintem is átlagos vagyok és ha valaki azon kiakad hogy félig roma vagyok hát istenem....honnan tudja hogy ő 100% magyar?...nos ennyit erről :) köszönöm az ÉRTELMES válaszokat
2010. jan. 5. 16:11
19/19 anonim válasza:
Negyedik vagyok.
Én speciel tudom hogy nincs roma rokonom xD. Anyu felől mindenki magyar, meg van német is.
Apu felől meg magyar és svéd.
De amúgy kb. 5 generációig visszamenőleg mindenki magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!