Bántottatok már meg ugy vkit, hogy nem is vele volt bajotok?
Figyelt kérdés
munkahelyen egyik kolléganőnek gúnyosan,bunkón válaszoltam mikor kérdezett vmit,pedig egyébként nagyon aranyos,semmi bajom vele.csak tele voltam ideggel más munkahelyi dolgok miatt.azóta először ő is gunyosan nézett rám,és kicsit furcsán viselkedik velem.sajnos meg is értem...nektek volt már ilyen? antiszociálisnak vagy vmi ilyesminek érzem magam ez miatt:(2010. ápr. 11. 17:35
1/3 anonim válasza:
Párszor már velem is előfordult, sajnos.:S
2/3 anonim válasza:
persze,ez mindenkivel előfordul.én is sokszor bántok meg embereket,nem szándékosan.meg kell beszélni,hogy nincs vele problémád,hanem csak ideges voltál,és kijött rajtad.meglátod,nem lesz semmi probléma!:)
3/3 anonim válasza:
Elő szokott fordulni, bizony. Leginkább azt szégyellem, amikor egy hozzám közelállót bántok meg más szemétsége miatt.
Nincs mit tenni, elé kell állni és elnézést kérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!