Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Őszintén: bántottátok valaha...

Őszintén: bántottátok valaha az osztálytársaitokat?

Figyelt kérdés

Nyilván az ember szereti még maga előtt is letagadni, ha megaláz és megbánt valakit, de ez olyan gyakori az iskolában, hogy lehetetlen, hogy a GYK válaszolói között ne legyenek ilyen emberek.

Csak őszintén: miért tettétek? Megbántátok? Egyáltalán belegondoltatok, hogy mit cselekedtek? Ha ez régen történt, ma mit gondoltok az esetről?

2011. jún. 14. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2011. jún. 14. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi csak poénból szoktuk egymást "bántani" nem testileg hanem lelkileg oltogatjuk egymást sose veszi senki komolyan csak mindenki röhög rajta. Márciusban egyik osztálytársamat oltottam be valamivel mert eléggé beszólt nekem az most lényegtelen mit és úgy megbántottam hogy majdnem nekem esett, ez durva volt be ismerem. Azóta gondolok meg mindent amit mondok.
2011. jún. 14. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, szandekosan sosem bantottam senkit, de engem bantottak. Max. vedekezesbol szoltam vissza 1-2 oszt. tarsamnak, ha engem bantottak. Nem nagyon hatotta oket meg szerintem. Jogosnak tartottam a beszolasokat, nem banom oket. Abban a helyzetben muszaj volt, hogy ne szekaljanak tovabb. Soha senkit nem bantottam, ha o nem bantott engem.
2011. jún. 14. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már nagyon régen jártam iskolába, de ott inkább engemet bántottak. És ez sajnos mély nyomot hagyott az életemben, még így, huszonévvel később is így érzem.

Szívesen ideirányítanám néhány volt osztálytársamat.

2011. jún. 14. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen

Amikor a jóindulatom miatt szívtam:

1. Lopós volt a leányzó. Szegény is volt, sajnáltam emiatt. Egy darabig toleráltam. És meg is kínálgattam a kajámból. De amikor már hatvanszor meglopnak, hatvanegyedjére birka lennél tűrni, nem? Mi sem voltunk hú de nagyon gazdagok, nem azért vette Anyu a kaját, hogy más gyerekét etessem vele. Én bizony lány létemre úgy felképeltem, hogy az igazgatónál kötöttem ki. És megalázó volt neki, vagy nem, elmeséltem mindent. (12 éves voltam)

2. Új iskolába kerültem, új, összeszokott osztályba, és volt egy fiú, akit kiközösítettek. Büdös is volt, csúnya is volt szegénykém, de hát gondoltam ezért még nem kell senkit kiközösíteni. Úgy kezeltem, mint akárki mást, próbáltam ismerkedni vele, mire bunkón elhajtott, hogy nem kell senki szánalma, hagyjam békén. Na, erről ennyit. Nem törődtem vele többet, levegőnek néztem (Ha ez bántásnak számít).

Amikor én voltam a szemétláda

Na, ebből van több, ezt nem is részletezem, mert mennem kell most el. (ha érdekel, akkor szólj és este írogatok)

Legtöbbször olyanokkal voltam szemét, akik nagy pofájú, idegesítő emberkék voltak, vagy egyszerűen csak ártottak nekem. Ilyenkor vagy nyíltan kiálltam magamért (és akkor kő kövön nem maradt) vagy sunyi módon, csendes bosszút forraltam és egy kicsit alátettem az illetőnek.

2011. jún. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!