Mit csinálnátok, ha tudomást szereznének arról, hogy egy kocsma osztálytársaitokat, vagy más 18 éven aluli ismerősötöket vizipipával és tömény szesszel kiszolgálja (határ nélkül)?
Figyelt kérdés
ÉN TUDOK EGY ILYEN HELYET A NYUGAT DUNÁNTÚLON!2010. jún. 19. 15:47
1/24 anonim válasza:
Ez mindenhol így van.. mit gondolsz az iskoláktól nem messze miért van olyan sok kocsma és trafik? A legtöbb forgalmatt az iskolák jelentik.. amúgy meg szerintem minden gyerek feltudja fogni h mi kell neki és mi nem... tehát ha inni akkar akkor igyon és majd megtanulja később hogy jól döntött-e vagy sem...
2/24 Dymo válasza:
ember,állítom hogy minden kocsmában így van
4/24 anonim válasza:
Sajnos a forgalom majdnem mindenhol fontosabb a törvények betartásánál. Ezt én elkeserítőnek tartom, még akkor is, ha fel akarják emelni a korhatért 21 évre. Nem mindegy, mit nem tartanak be? Általános iskolások zárórakor tökm részegen esnek ki a "presszó" ajtaján, és a kutyának nem tűnik fel. Még otthon a szülőnek sem, hogy a gyermeke éjjel 1 óra tájban bagóbűzösen tántorog haza, 13-14 éves korában.
5/24 anonim válasza:
Odamennék és rendelnék egy korsó jó hideg sört :D én amúgy csak a városomban legalább 20 ilyen helyet tudok, és akkor még szerintem bőven keveset mondtam.
6/24 anonim válasza:
Lehet szólni a Fogyasztóvédelemnek, még az ÁNTSZ-nek is, ha lúd legyen kövér.
7/24 anonim válasza:
Most komolyan, miért fáj ez neked? Törvénytisztelő nem lehetsz ennyire, azon kívül meg én úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy rontja el az életét, ahogy kedve tartja.
8/24 A kérdező kommentje:
"Kössz" a válaszokat,de azt kérdezetm ,mit csinálnátok,mit lehetne csinálni?
2010. jún. 19. 16:37
9/24 anonim válasza:
Mondom, odamenni, és inni. Bizonyítani úgyis nehéz lesz az állításod, bezárni meg ilyenért nem nagyon szoktak helyet, max kap egy nagyobb bírságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!