Szomszédaim végi ültették keritsét mentén TUJÁVAl ami 10 m magasabb Mennyi telek határ és milyen magara nőhet növény levághatom-e több méterre áthajló ágakat?
az áthajló ágakat, SZAKSZERŰEN megnyírhatod.
a magassággal kapcsolatban, csak akkor van esélye a pereskedésnek, ha a telkedet és a rajta levő ingatlant, nagymértékben beárnyékolja.
De mielőtt elkezdenél reklamálni, szerintem mindenképp szólj előbb a szomszédnak, hogy ez van, és szeretnéd, hogy ha nem így lenne.
Nem tudom, megtörtént-e már, de szerintem ez azért így normális, hogy először megpróbáljuk kulturáltan elintézni a dolgot.
Köszönöm Szóltunk mikor ültették az mondták sövény lesz.
de sajnos nem nyírták? teljesen beárnyékol még 65 cm re sincs kerítéstől
Nem vagyunk se jóban semm haragban. nem baj hogy nem látjuk egymást Tavaly nyírta a férjem az áthajló ágakat felség ideges lett hogy kipusztulnak fák, De az mi sem szeretnénk Sajnos ma márt vidéken sem lehet beszélni.PTK szerint még az áthajló ágakat sem vághatom le : De az aki macskákra lövöldöz attól mit várhatok?:(meg álló autóra.a mi előtte parkol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!