Mit csinálnátok, ha tudomást szereznének arról, hogy egy kocsma osztálytársaitokat, vagy más 18 éven aluli ismerősötöket vizipipával és tömény szesszel kiszolgálja (határ nélkül)?
Figyelt kérdés
ÉN TUDOK EGY ILYEN HELYET A NYUGAT DUNÁNTÚLON!2010. jún. 19. 15:47
11/24 A kérdező kommentje:
névtelen e-mail a fogyasztóvédelemre
2010. jún. 19. 16:50
12/24 anonim válasza:
Igen jó vagy. És ettől neked miért lesz jobb? Én sem szoktam naponta kocsmázni járni, de aki jár, annak egészségére. Ha ő úgy gondolja, hogy neki az kell...majd később saját kárán megtanulja, hogy nem annyira jó az.
13/24 anonim válasza:
Felháborodnék, és a bajszom alatt mormogva felhívnám a hírtv, az tv, az echo, és a rádiók betelefonálós műsorát, majd hazamennék, és töménnyel merev részegre innám magam.
14/24 anonim válasza:
Én több ilyen helyet is tudok a Nyugat-Dunántúlon :o ....és sztem máshol is így van, csak arról nem tudok....egyébként meg nem nagyon érdekelne, de amúgy a vízipipával mi a baj, ha nem dohányt tesz bele mondjuk, hanem azt a gyümölcs izét, az nem káros....
De menj csak és jelentsd föl nagy álszenten az egész társaságot, remélem jobban érzed magad utána....
15/24 anonim válasza:
De erre te most jöttél rá? Minden kocsma és kisebb bolt kiszolgál bárkit cigivel és piával is. Te eddig hol éltél?
17/24 anonim válasza:
Miért fáj ez neked? Ha ott nem adnak majd nekik, mennek máshova. Nincsenek barátaid, mi? Szerezz be egy hörcsögöt!
18/24 anonim válasza:
semmit nem tudnák csinálni és inkább én is oda járnák xd
de tényleg
19/24 anonim válasza:
semmit
nekem unokatesóék nyitottak egy kocsma-szerű helyet, megkérdeztem hátha kiszolgál, de mondta h nem, mert ellenőrzik őket
20/24 anonim válasza:
Sz@rd már le, azért, mert téged nem hívnak, nem kell pattogni... Mindenhol így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!