Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mi bajotok van a...

Nektek mi bajotok van a rockerekkel?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyanok válaszoljanak akik tudják,hogy kik a rockerek és ,hogy milyen a rockzene(azaz aki eddig azt hitte,hogy a rockban kiabálnak az már ne is válaszoljon)!

2014. márc. 6. 18:54
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
100%
nekem semmi bajom sincs velük :)
2014. márc. 6. 19:09
 2/39 anonim ***** válasza:
56%

Leginkább az, mi a többi szubkultúra-fanatikussal: 95%-uk egyszerűen nem képes elfogadni, hogy mást nem az érdekel, ami neki az élete. Pláne ha olyat mersz mondani, hogy neked az a zene nem tetszik (vagy, úgy általában a stílus) akkor már-már vallásos térítés szinten nekiáll nyomatni a zenét, hogy "deee ez majd biztos tetszik, meg ez az igazi" és képtelenek megérteni, hogy mindenkinek más az ízlése.

Persze, vannak kivételek, de sajnos saját tapasztalat alapján a legtöbb ilyen.

2014. márc. 6. 19:15
 3/39 anonim ***** válasza:
6%
én rocker vagyok:D de ha lány énekel ot inkább popot énekeljen, azoknak nemnagyon van hangjuk a rockhoz ez a véleményem
2014. márc. 6. 19:30
 4/39 anonim válasza:
68%

Sir Butcher mindent leírt.

Azt bírom még mikor egymás között is rangsorolják egymást, h "Huuu én Metallica-t hallgatok szal én vagyok a kemény, nem holmi szaros Tankcsapdát!" és várja, h hasra legyen esve az ember.

A másik, h azt hiszik, h mindenkinek a rockról szól az élete meg ha már nem öltözök, akkor nem is hallgatok zenét.

A legtutibb mikor előadják, h mekkora egyéniségek, ők nem birkák.

Erre felveszik a fekete bakit, a fekete nadrágot, az együttes képével ellátott felsőt, hosszú haj meg 600 m hosszú gumi/zsineg/cérna a kezükön, plusz minimum egy tetoválás:D

2014. márc. 6. 19:34
 5/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
89%
Én személy szerint Rocker inkább Metálos lány vagyok. Nem igaz, hogy mindig azzal jönnek, hogy márpedig az ő zenéjét hallgasd. Sok embernek az a baja, hogy nem vagyunk olyanok mint mindenki más. Mert nem minden kislány plázap*csa és glamourgirl....Az utcán megbámúlnak, leszólnak, vagy éppen messziről elkerülnek (főleg az idősebbek). A hosszú haj meg vele jár. Leginkább azért, hogy legyen mit rázni ;)! Sok ember a tucat dolgokat szereti és fél felvállalni önmagát. Én személy szerint senkinek sem fogok behódolni. Sem zeneileg sem divatilag. Érdemes meghallgatni a Delain- We are the Others című dalát. ;)
2014. márc. 6. 23:18
 6/39 A kérdező kommentje:
4-es az egyéniség nem az öltözködésben nyilvánul meg.
2014. márc. 7. 13:52
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Bellatrix!

Nem akarok lesújtó lenni,de Sir Butcher leírása tökéletesen passzol rád a kommentedre alapozva.

Már most kezded,hogy mit hallgassunk,meg te nem vagy tömeg,meg birka,de pont ugyanannyi tömegrocker van mint plázap...Ilyen rockercsajokból is mint te,elég sokat szoktam látni,és nem sok különbség van közöttük,sem öltözék terén,sem gondolkodásmód terén.Szerintem te ne így akarj egyéni lenni,mert így pont nagyon nem vagy az.

2014. márc. 8. 09:52
 8/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Kedves nagyon "okos" valaki. Nem azért mondtam a dalt, mert rock, hanem a dal mondanivalója miatt. És én igenis más vagyok mint mindenki, és nem az öltözködésem miatt. Na de nem fogok vitatkozni. Nincs igazad, mert Te is mind oly sokan beskatujázzátok a másmilyen embereket. Olvasd el Sophie Lancester esetét....ezt csak ajánlom, hogy mennyi embertelen egyén létezik, aki csak azért bánt valakit mert nem úgy néz ki mint ő....
2014. márc. 8. 11:31
 9/39 anonim ***** válasza:

Tudod Bellatrix és társai, ti pontosan azt csináljátok amit most leugattál. Beskatulyázol másokat, mert nem olyanok mint ti. Félre ne értsél alapjáraton nincs bajom a rockerekkel, nekem is volt időszakom mikor azt hittem ez a stilus életem értelme, de te is rá fogsz jönni, hogy nem így van. De az még arrébb van.

Nekem csak a rockereknek azzal a részével van bajom, akihez odamész beszélgetni és úgy néz rád mint egy csövesre, mert nem úgy öltözködsz/nem azt hallgatod amit ő/nem tudod, hogy mennyire cool a nemtudom melyik zenekar nemtudom melyik száma/nem káromkodod tele a világot/ nem piálsz/nem cigizel/satöbbi..

Persze nem azt mondom, hogy mind ezt csinálja mert nem, de sajnos a köcs*g divatrockereknek ebből áll a stilusuk.

És ha valaki mutat valamit ami nem rock azonnal hányják össze magukat, hogy mi ez a szutyok?? És inkább hozzád se szólnak, hogy ne kelljen lealacsonyodni a sima világi ember szintjére.

Na az ilyenekkel van bajom. Akire ez nem igaz, azzal semmi bajom nincsen, velük szívesen beszélgetek.

2014. márc. 8. 12:27
 10/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Képzeld nekem nincs semmi bajom mások izlésével sőt elfogadom. Nekem nem csak a kedvenc bandáimból áll az életem, de mivel zenéjük jelen van a mindennapjaimban, így lehetetlen, hogy néha ne kerüljenek szóba. Én meghallgatom mások zenéit is, sőt pl: Lady Gaga nagy kedvencem, a hangja miatt, meg nagy tehetségnek tartom. De mivel mindenki mindenkiről azt hiszi, hogy csak arról tud beszélni, nem is csodálom, hogy ilyen véleményen vagy. A másik meg az, hogy azt hiszi mindenki, hogy majd elnövi alapon más lesz, ebben óriási nagy tévedés van....
2014. márc. 8. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!