Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mi bajotok van a...

Nektek mi bajotok van a rockerekkel?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyanok válaszoljanak akik tudják,hogy kik a rockerek és ,hogy milyen a rockzene(azaz aki eddig azt hitte,hogy a rockban kiabálnak az már ne is válaszoljon)!

2014. márc. 6. 18:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ja és a zenéd mondanivalójáról annyit, hogy ez marhára nem érdekli azt aki kifizeti neked a minimálbért. Mennyi is az most Mo.-n? Nem lehet túl sok.
2014. márc. 10. 19:05
 22/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Már bocs, de Te se vagy 28 éves szinten. Na meg nem is Magyarországon élek. Látod Pont olyan vagy aki kinézet alapján ítél. Na de mind egy. Nem fontos ki mit gondol. Fogalmad sincs mivel foglalkozom vagy éppen mit tanulok. Több mint valószínű, hogy leteszek valamit az asztalra, el is fogadják majd, mert nem ítélnek első ránézésre. És nem kell azért szemetet szednem, vagy éppen minimál bérért dolgoznom, mert kék a hajam és bakancsot hordok. :) Látom neked előre le vannak írva az így kinéző emberek.
2014. márc. 10. 19:21
 23/39 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem, de a jövőbeli munkáltatódnak igen. Ne aggódjál majd 5-6 év múlva (már ha addig összeszeded magad és elkezdesz dolgozni) szembesülni fogsz azzal, hogy miért tarhálnak a punkok. Mert nem veszik fel őket. És akkor majd sírva gondolsz vissza arra, hogy az a k*csög spanyol megmondta a gyk-n.
2014. márc. 10. 19:26
 24/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Majd melgátjuk. ;) Na de nem vitatkozom tovább. :) Ha majd befejezem a sulit, mivel ez az utolsó évem, aztán egyetem, majd munka. Addig még sok van. :) Sose lehet tudni milyen világ lesz akkor. Nem mondtam, hogy k*csög vagy én csak elmondtam a véleményem, civilizált módon, nem értek egyet sok mindennel, de nem is kell egyetérteünk. :)
2014. márc. 10. 19:34
 25/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
*egyetértenünk
2014. márc. 10. 19:35
 26/39 anonim ***** válasza:

ehh, egyetem mi? xD

Beso..

2014. márc. 10. 19:38
 27/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Elhiheted, hogy egyetemre készülök...nem is képzelted mi? Látszik hol áll az a bizonyos "inteligencia"....rögtön le vagyok bunkózva és elképzelhetetlen, hogy egyetemet végezhessek....
2014. márc. 10. 19:48
 28/39 anonim ***** válasza:

Héééj, tranquilo, én egy szóval se mondtam, hogy nem készülhetsz oda.

Nagyon sokan KÉSZÜLNEK oda.

2014. márc. 10. 19:49
 29/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
Nem is egyre....na de mindegy, mert Te biztos sokkal intelligensebb vagy mint az emberek 80%-a és aki más meg nem úgy gondolkodik, az már nem mehet egyetemre esélye sincs bejutni vagy elvégezni azt.
2014. márc. 10. 19:55
 30/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
De nincs mit vitatkozni. :) Mert a más vélemény az az is marad. ;)
2014. márc. 10. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!