Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Amerre szoktam menni iskolába, gyakran megy el mellettem egy 10 fős csoport ami romákból áll. Volt, hogy már lökdöstek és elmentek. Félek, hogy egyszer elém állnak, hogy adjam nekik az értékeimet, vagy megtámadnak a buszon. Könnyű préda vagyok, mert nálam mindig van diákigazolvány, pénz, lakáskulcs, telefon, így bejuthatnak a lakásba is, mert a diákomon rajta van, hogy hol lakom. Az önvédelmi sportot ne ajánljátok!
2009. dec. 6. 13:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Megpróbálom érthetően...Hetedik kerületben nőttem fel,úgyhogy tudom mi ez!

Az önvédelmi sport az hülyeség,mert te kerülsz bajba.Szintén nem jó kés,bicska,bökő egyéb fegyver...A spray az oké.Nem hiszem el azt,hogy nincs másik útvonal:nem azon az utcán mész,hanem a párhuzamosan mellette léőn...ennyi.A másik dolog amit tehetsz:Határozott vagy az utcán és megpróbálsz láthatatlan lenni,ez azt jelenti,hogy arra gondolsz,hogy nem is látnak.Ha elkezdenek lökdösni,és nem vesznek elő fegyvert,akkor ORDÍTASZ HOGY SEGÍTSEN VALAKI!!!Ha elővesz fegyvert,akkor nagyon egyszerú a helyzet:odaadod az értékeidet...többet ér az életed mint a mobilid.

2010. febr. 25. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!