Van egy hülye osztálytársam, aki állandóan beszólogat, de nem nekem, hanem úgy, hogy rám vonatkozik, sértő, de másoknak mondja, persze úgy, hogy halljam, és állandóan kiröhög a semmiért, mit tehetek ez ellen?
Látványosan csinálj úgy, mintha nem is látnád-hallanád! Hidd el, meg fogja únni.
Pld. ha épp beszól, akkor Te hangosan szólj oda a barátnődnek, hogy "Akkor este megnézzük azt a filmet?" Vagy valami tökre más szöveget, amihez a beszólásnak semmi köze.
Azaz nézd levegőnek!!!! De azt nagyon! :)
Utánozd. Tedd nevetségessé! Csak határozottan!!
Ha normálisan közeledsz felé, ez csak olaj a tűzre az ilyeneknél!
Nyugi, én 11es vagyok és még nálunk is mennek az ilyenek. Mikor kilencedikben összeismerkedett az osztály, akkor négy srác viselkedett pont ugyanígy, mintahogy ezt te leírod egy másik illetőről.
Csak nálunk eleinte jóban voltak velem, meg az osztályból azzal a csajszival akivel jóban lettem. Látszott, hogy ránk vannak kattanva... Kérdezték is jópárszor nem akarunk e velük elmenni egy menetre... Hát pff, kösz ide nem...
Aztán látták, hogy nem díjazzuk a viselkedésüket és poénjaikat, és ahogy a többieket is, minket is a csajjal elkezdtek piszkálni. De nagyon durva szinten.
Én és a csajszi kilencedikben kétszer, és tizedikben ktészer jártunk először ofőnél, utána az igazgatónál, hogy távolítsák el őket a suliból.
Nem lett belőle semmi, mert kaptak mindig egy utolsó esélyt, és akkor persze jó kisfiúk voltak.
Aztán most tizenegyedikben már befejezték. Ugyanúgy kibeszélnek mindenkit az osztályból, felszínes, érdek barátok ők négyen.
De legalább már nem piszkálnak nagyon senkit. Mindenki beszél mindenkivel, de ez a mi osztályunkba kizárólag érdek, látszat.
Egyikük nem fejezte be a piszkálást, de az legalább nem engem piszkál, így én sem foglalkozom vele.
A mai pasik nagyon gyerekek még. Majd talán egyszer felnőnek.
Én azt tudom tanácsolni, hogy amíg én is visszapofáztam nekik kilencedik, tizedikben, addig piszkáltak, mert látták, hogy ez zavar.
aztán tizenegyedikben, ha hozzám is szóltak, leszartam. Észrevették magukat.
Szerintem csatlakozom az előttem szólókhoz. Nézd levegőnek azt a srácot, egyszer csak megfogja unni.
Velem is volt ilyen 11.-be, sértegetett, 3-szor szóltam neki, negyedszerre szájonba..tam. Na azóta aztán hirtelen jóban lettünk, vajon miért?!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!