Az osztálytársam elkérte a füzetemet, amiből hétfőn órám lesz. Mit csináljak?
Mondd meg neki, hogy legközelebb csak úgy adod oda, ha lefénymásolja magának belőle a megfelelő oldalt, és hazaviszi neked az eredei füzetet.
Amúgy nem értem, hogy mi az hogy úgyse lehet vele vitatkozni? Akár erővel is elvenné a füzetedet?
lehet h elmegyek ma érte.de mit mondjak neki ha legközelebb kölcsönkéri?amúgy bocsi de h lehet ilyen h tudja h lesz olyan óra és akkor is csak maga érdekli?
lécci,könyi írjatok.segítség!!!haragszok magamra is.de gondolhatjátok h eleve olyan ,,tuti h megkapom"módon jön idee.lehet h elhozná ide nekem?múltkor azt mondta,de ez sürgős.meg mondja h csak hétvégén ér rá.na és nekem van időm?ajjjjj.......lécci segítsetek.:)de ha elkéri akk mit mondjak h miér nem adom?azért mert ór lesz,és nekem kell.ez a jó válasz.de mondhatnék mást is amit könnyebben elfogad?elmenni oda meg tiszta ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!