Van egy osztalytarsam aki felhivott, hogy milyen rossz a taborba (bentlakasos). Szerintetek normalis a hozzaallasa? A lany 18 eves, kisse plazacica, de amugy okoska
ezek a panaszai: kozos a furdo emeletenkent, nem mehet ki ugy, hogy ne szoljon, idiota gyerekes jatekokat jatszanak, giccs parti lesz, ami szerinte gyerekes ostobasag, nem viszik ettermebe, hogy egeszseges kajat egyen, es szerinte ot nem ilyen kornyezetbe el es nem is, akar tehat hazajon 2 nap utan (a penzet nem adjak vissza).
S ezek utan meg en vagyok a furcsa, es nem egyutterzo(megerto) hogy nem ertem meg (kozben pedig mindenki aki jart oda azt mondja hogy tok jo, hangulatos tabor).
én együttérzek vele
jó szar lehet
bár lehet az önbizalomhiányom és az "emberutálatom" miatt...magyarul aszociális vagyok
ahol koszos a fürdő én sem szívesen maradnék, semmi kedvem nem lenne összeszedni valami fertőt.
ő neki nem jön be és nem érzi jól magát, minek maradna olyan helyen ahol nem szeret lenni. Ez az ő döntése és a szülei nem szólnak érte akkor senkinek semmi köze ezek után ahhoz, hogy ő mit csinál. Téged meg ne zavarjon a dolog.
Lehet,hogy ha te is ott lennél akkor átlátnád a helyzetet és neked sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!