Van egy hülye osztálytársam, aki állandóan beszólogat, de nem nekem, hanem úgy, hogy rám vonatkozik, sértő, de másoknak mondja, persze úgy, hogy halljam, és állandóan kiröhög a semmiért, mit tehetek ez ellen?
Tegyél azonnal gúnyos megjegyzést!
" na, köhög a béka"
"megszólalt az osztály zsenije is" Ne neki mondd, hanme róla. Össze akarja mérni az erőtöket. Amíg nem veszed fel a kesztyűt addig B.gatni fog. Fordulj szembe, szégyenítsd meg! Előre gondolj ki mondatokat, amik az érzéken ypontjait sértik. Pl. a felszínességét, hogy nincs iazi érzése, barátja. Meg kell mutatnod, hol a helye a rangsorban. amint rájön, hogy fölötte állsz, nyalni fog. Vannak ilyenek, még a falkaszinten állnak, muszáj közölni velük a rangsort.
Ez az eset Téged arra figyelmeztet, hogy vállalni kell az erődet, ki kell nyilvánítani bátran a saját értékeidet! Bízz magadban!
Húzz erre egy tarot kártyát!
Nekem is van ilyen .ülye osztálytársam.
Régebben(ebben a tanévben)az arcomba ordított egy kutyafajtának a nevét, mostanában már nem, de azért mondja, valamikor meg is dob(ha egyáltalán ő dob meg).
Terjed a kutyafajta nevem, sajnom. Habár nem vagyok olyan sovány, meg kicsit izé az arcom is(a szemüveg valahogy ferdén áll vagy a hajam)be szoktak szólogatni olykor, múltkori: mami-ezt mondta egy kisebb fiú. Viszont ő kisebb, úgyhogy nem nagyon érdekel.
Amúgy a piszkálós fiú az osztály legrosszabbika, de azért a kézilabda csapatban( az ofő egy sport-orientált, nekünk csak tesit oktat, meg valamilyen sport elnök vagy mi)a kapus szerepét tölti be. Egy másik ember mondta nekem, hogy lehet, hogy el fog menni ebből a suliból az, aki engem piszkál. Úgy legyen.
Nem hat rá a kedvesség,mérgesség.
Már ütögetés van részemről, talán amiatt kezdett félni tőlem, de a beszólogatás megmaradt.
Egyszer mondtam neki, hogy azért ilyen, mert kicsi az a szerve. Később fülembe jutott, hogy vörös fejjel ment le cigizni egy-két emberrel(legalábbis közösen valahova).
Nekem is le kell állítanom valahogy, már az ofő is tud az incidensről.
Talán a legjobb megoldás az lenne, ha egy gyengébb suliba elmenne, ahol még talán tudna jól is tanulni, ugyanis ő áll(t) bukásra a legtöbb tantárgyból. Viszont az őfönek fontos, mert a kézilabda csapatnak az ofő az edzője, ha minden igaz.
A sírást, a pofán .aszást még nem próbáltam. Csak a semmibe vevést igen,amikor arcomba ordította ..... szót.
Remélem, hogy le fog szállni rólad (és rólam is a népművészeti tároló agyagedény), sok szerencsét! :)
Tegyél hangosan megkegyzést az öltözködésére: "Nézd, már milyen hülyén áll rajta ez az ing." Ez csak példa volt. Vagy a viselkedésére: "Vazze ez úgy eszik, mint egy majom." Vagy menj oda hozzá, és hangosan mondd neki, hogy mindenki hallja: "Te komolyan sajnálom, hogy hererákod lett."
A lényeg az, hogy minél jobban alázd meg. HA késik óráról, modd azt: "Biztos szarni volt." Ha meg erre azt mondja, hogy nem ott volt, akkor mondd ezt: "De ott voltál, folyton oda szoktál járni." Ezt kedvesen nem lehet megoldani, köcsögnek kell lenned vele. Nehogy odatartsd már neki a másik arcod is, itt kőkeményen vissza kell vágnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!