Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy hülye osztálytársam,...

Van egy hülye osztálytársam, aki állandóan beszólogat, de nem nekem, hanem úgy, hogy rám vonatkozik, sértő, de másoknak mondja, persze úgy, hogy halljam, és állandóan kiröhög a semmiért, mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Napi 2-3-szor. Ti mit tennétek, hogy leálljon? Beszélni nem lehet vele, mindenkivel ilyen szinte, felszínes kapcsolatai vannak hasonló kaliberű emberekkel. Nem veszem fel, persze azért bánt, mert mégis csak sérteget valaki, és szándékosan kinevet, nevetségessé tesz mások előtt. Utálom már, és elegem van, de ha megpróbálnék normálisan mondani valamit, abból is viccet csinálna, és még jobban égetne utána, hogy tudja, hogy zavar. Nem csináltam neki semmit, de barátnőimnek amikor beszólt, csúnyán néztem. Nagyon csúnya az illető, beképzelt, de szerintem igazából egy önértékelési gondokkal küszködő ember, akinek nincs más témája, így próbál másokkal kapcsolatba lépni, ezt tudja... Gáz.
2010. máj. 7. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tegyél azonnal gúnyos megjegyzést!

" na, köhög a béka"

"megszólalt az osztály zsenije is" Ne neki mondd, hanme róla. Össze akarja mérni az erőtöket. Amíg nem veszed fel a kesztyűt addig B.gatni fog. Fordulj szembe, szégyenítsd meg! Előre gondolj ki mondatokat, amik az érzéken ypontjait sértik. Pl. a felszínességét, hogy nincs iazi érzése, barátja. Meg kell mutatnod, hol a helye a rangsorban. amint rájön, hogy fölötte állsz, nyalni fog. Vannak ilyenek, még a falkaszinten állnak, muszáj közölni velük a rangsort.

Ez az eset Téged arra figyelmeztet, hogy vállalni kell az erődet, ki kell nyilvánítani bátran a saját értékeidet! Bízz magadban!

Húzz erre egy tarot kártyát!

[link]

2010. máj. 8. 09:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem mondanék neki semmit, egyszerűen odamennék és orrba vágnám. Az fáj annyira neki, hogy legközelebb ne kötözködjön.
2010. máj. 8. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen .ülye osztálytársam.

Régebben(ebben a tanévben)az arcomba ordított egy kutyafajtának a nevét, mostanában már nem, de azért mondja, valamikor meg is dob(ha egyáltalán ő dob meg).

Terjed a kutyafajta nevem, sajnom. Habár nem vagyok olyan sovány, meg kicsit izé az arcom is(a szemüveg valahogy ferdén áll vagy a hajam)be szoktak szólogatni olykor, múltkori: mami-ezt mondta egy kisebb fiú. Viszont ő kisebb, úgyhogy nem nagyon érdekel.

Amúgy a piszkálós fiú az osztály legrosszabbika, de azért a kézilabda csapatban( az ofő egy sport-orientált, nekünk csak tesit oktat, meg valamilyen sport elnök vagy mi)a kapus szerepét tölti be. Egy másik ember mondta nekem, hogy lehet, hogy el fog menni ebből a suliból az, aki engem piszkál. Úgy legyen.

Nem hat rá a kedvesség,mérgesség.

Már ütögetés van részemről, talán amiatt kezdett félni tőlem, de a beszólogatás megmaradt.

Egyszer mondtam neki, hogy azért ilyen, mert kicsi az a szerve. Később fülembe jutott, hogy vörös fejjel ment le cigizni egy-két emberrel(legalábbis közösen valahova).

Nekem is le kell állítanom valahogy, már az ofő is tud az incidensről.

Talán a legjobb megoldás az lenne, ha egy gyengébb suliba elmenne, ahol még talán tudna jól is tanulni, ugyanis ő áll(t) bukásra a legtöbb tantárgyból. Viszont az őfönek fontos, mert a kézilabda csapatnak az ofő az edzője, ha minden igaz.

A sírást, a pofán .aszást még nem próbáltam. Csak a semmibe vevést igen,amikor arcomba ordította ..... szót.

Remélem, hogy le fog szállni rólad (és rólam is a népművészeti tároló agyagedény), sok szerencsét! :)

2010. máj. 8. 11:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Van önbizalmam, vissza tudnék vágni, de alapvetően kedvesnek tartom magam, és nem szeretnék az ő szintjére lesüllyedni. Ha vissza vágok, akkor belemegyek a játszmájába. Már próbáltam. Azért én finomabban szóltam vissza, de ugyanakkor jóval sértőbben, mert én olyan dologra világítottam rá, ami tényleg hiba benne, nem egy ilyen kitalált dologra. Engem mások csinosnak tartanak, minden tantárgyból jól teljesítek, nincs sok barátom, de általában jóban vagyok mindenkivel, jól öltözök, ápolt vagyok, nem bántok meg senkit, de nem is nyalizok. Soha sem vágok fel semmivel, inkább szerény vagyok. Persze vannak hibáim, de próbálok jó ember lenni, boldog lenni. Nem tudom, úgy érzem féltékeny minderre, mert ő nagyon csúnya, buta, és sokan utálják. Ő hazugságokat terjeszt rólam, megszólja a francia kiejtésem, amikor a tanár mindig dicsér, hogy jól mondom, a faji hovatartozásomról hazudik, amikor magyar vagyok (szoliba sosem jártam, csak kreol a bőröm, de ehhez kék szemem és szőke hajam van <- lényegében cigánynak mond, ilyen nyelven szól hozzám, ha odanézek nevet, ha lát más ilyen nemzetiségűt akkor rögtön mondja, h rokonom.. és nem nekem mondja másoknak, de tudom, hogy rólam van szó /nem vagyok paranoiás, de ha odanézek és rám néz és elkezd igénytelenül röhögni, az jel szerintem/) egyszerűen kitalál dolgokat és mindenkinek mondja, úgy, hogy halljam, aztán hangosan direkt nevet. Levegőnek szeretném nézni. Volt ez, h valaki írta, h mondjak valamit barátnőmnek, h ez jó buli volt vagy jó lesz... ez jó. Esetleg még ilyen ötletek, hogyan tudnék nem visszavágni neki, de mégis éreztetni vele, hogy nem érdekelnek a sértegetései?
2010. máj. 8. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Tegyél hangosan megkegyzést az öltözködésére: "Nézd, már milyen hülyén áll rajta ez az ing." Ez csak példa volt. Vagy a viselkedésére: "Vazze ez úgy eszik, mint egy majom." Vagy menj oda hozzá, és hangosan mondd neki, hogy mindenki hallja: "Te komolyan sajnálom, hogy hererákod lett."

A lényeg az, hogy minél jobban alázd meg. HA késik óráról, modd azt: "Biztos szarni volt." Ha meg erre azt mondja, hogy nem ott volt, akkor mondd ezt: "De ott voltál, folyton oda szoktál járni." Ezt kedvesen nem lehet megoldani, köcsögnek kell lenned vele. Nehogy odatartsd már neki a másik arcod is, itt kőkeményen vissza kell vágnod.

2010. máj. 9. 18:11
 16/16 anonim válasza:
Azt mondanam, persze cigany vagyok, naes, buszken vallalom :) Mindenkinek ezt mondanam.
2016. jan. 28. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!