Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit képzel a népszámlálókérdez...

Mit képzel a népszámlálókérdező hogy beszólogat? Nektek nem szólt be? Nem is csodálom hogy van aki ráuszitja a kutyáját ezekre

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 19:04
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Belehet valahol jelenteni? Hogy baja legyen belőle. Nehogy azt higgye bármit metehet. 700ftot kap laponként a semmiért.
2011. okt. 17. 19:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólt be? m lehet csak te vetted zokon :D
2011. okt. 17. 19:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

A miénk nem szól be semmit, csak beadta a lapokat, meg összeszedi kitöltve, és tudjuk, hogy most munkanélküli, szóval kell neki a pénz.

Ezért nem küldtük be neten.

Még szép, hogy ezek után nem fog beszólni. :)

2011. okt. 17. 19:09
 4/18 A kérdező kommentje:
dehogy. telefonáltam a párommal mert nem tudtam egy adatát és beszólt hogy másról ne beszéljek vele erre koncentráljunk. Most miatta legyek bunko a párommal? Annyit mondtam neki hogy nagyon hiányzol mikor jössz haza és erre beszólt. Egy idegbeteg nő volt hogy mások nem engedik be erről panaszkodott meg előadta hogy ő pedagogus meg minden hülyeség azt hiszi érdekel.Mondom nem az iskolában vagyunk.
2011. okt. 17. 19:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólt be?

A miénk nagyon kedves és aranyos volt.

6/18 anonim ***** válasza:
70%
Nyugodtan lehet jelenteni.
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem gondolod, hogy egy picit te is idegbeteg vagy? Mindketten beszóltatok egymásnak, ki van egyenlítve a számla, ennyi.
2011. okt. 17. 19:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért nem interneten töltöttétek ki? Mi úgy csináltuk. Nem kellett senkit beengedni, nem rabolta senki az időnket, nem kellett senkivel jó-pofizni stb.
2011. okt. 17. 19:18
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
ne haragudj, de engem is kifejezetten ingerültté tenne, ha miközben velem beszélsz, elkezdenél enyelegni a pasiddal....miért kell ezt neki végighallgatnia? én senki előtt nem nyáladzok, intelligencia kérdése....
2011. okt. 17. 19:18
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez aztán hatalmas beszólás. Tudod ő dolgozik és nincs ideje megvárni, míg te félórákat édelegsz a pasiddal telefonon...
2011. okt. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!