Mit képzel a népszámlálókérdező hogy beszólogat? Nektek nem szólt be? Nem is csodálom hogy van aki ráuszitja a kutyáját ezekre
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 19:04
11/18 anonim válasza:
Nekem már ott felháborító a dolog,hogy több ismerősöm jelentkezett aki munkanélküli és őket nem válogatták be.De akik járják az utcákat mind pedagógus,vagy önkormányzati dolgozó akinek azért valljuk be van elég jó fizetése.De aki felénk jár nem valami segítőkész!
12/18 anonim válasza:
neki vol igaza-.- neki nincs rád ideje-.- beszéljetek még félórát mikor sietne.. te nem vagy normális
13/18 anonim válasza:
Mi nem kaptunk egyetlen csomagot sem a postaládánkba, majd amikor jött a hölgy, üvöltött velem, hogy én hogy képzelem ezt, hogy hazudok, hogy ő miattam nem kap fizetést majd.. Szépen elmondtam neki, hogy baromira nem érdekel, hogy kap-e vagy sem, én nem kaptam semmilyen csomagot, a lakáskérdőívet sem, semmit.. Neten nem tudtam kitölteni, mert ugye nem volt adatlapom, ő meg ugye azt mondta, nem hagyhat itt nekem, mert a sajátot kell kitöltenem.. Majd fogta magát, bejött az előtérbe és elkezdte a leveles szekrényt túrni, hogy biztos oda raktam, de nem akarom odaadni.. Nem igazán szeretek bárkit is beengedni, főleg így.. Megfogtam a kezét, kivittem a lépcsőházba.. Ott még hangosabban sipítozott nekem, hogy ő fel fog majd engem jelenteni, fizetni fogok, mert őt akadályozom..Mikor mondtam, hogy akkor a nevét kérem, mert panaszolni szeretnék, közölte, hogy nekem ahhoz semmi közöm.. Miért érdekel az engem? Nem adja meg.. Panaszkodjak a jó édes anyukámnak, és ezt szó szerint mondta.. Nem vártam meg, hogy folytatja-e, fogtam magam és rávágtam az ajtót..
14/18 anonim válasza:
Velem nem volt paraszt, mert nem engedtem be. Ennyi.
15/18 anonim válasza:
Mi ezért csináltuk meg a neten.
16/18 anonim válasza:
Te voltál a bunkó, kedves kérdező. Szerintem nincs minden rendbe veled.
17/18 A kérdező kommentje:
neki segitettem hogy a párom felhivtam különben jöhetett volna mégegyszer. Nem hiszem hogy 2 mondatért be kellene szólnia. egy bunkó volt. inkább az került sok időbe hogy a fél életét meg a munkahelyi ügyeit mesélgette mit érdekel engem
2011. okt. 17. 20:55
18/18 anonim válasza:
a fél életét meg a munkahelyi ügyeit mesélgette mit érdekel engem
Ja, mert őt biztos qrvára leköti, hogy Szia édes drága tündérbogárkám, mikor jössz haza? Úgy szeretlek, imádlak, hiányzol.
Van itt valami idegbeteg nő, és kérdezi, hogy....
Na, oké, köszi, szeretlek, hiányzol, puszcsi.
Te tedd le előbb, nem te tedd le, nem, nem te tedd le, tegyük le egyszerre. Nem tetted le....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!