Milyen lépéseket tehetek a szomszédom ellen?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a felettünk lakó szomszéd(két öreg ember),egész nap, és mindennap ide-oda huzigálja tologatja a bútorokat. És tényleg nem túlzok, délelőttől kezdik, és egészen késő estig megy, gyakran még este tíz óra után is. Mostmár nagyon elegem van ebből,mit tehetek? Önkormányzat, rendőrség vagy hova forduljak? Közös képviselő nem hiszem hogy segítene nekem. Köszönöm!2009. nov. 21. 14:30
1/7 anonim válasza:
Először velük beszélj! Hátha dülőre lehet jutni velük, és megértik, mennyire idegesítő az állandóan lehallatszó zaj.
2/7 anonim válasza:
Beszéltél már velük? Mit mondanak? Padlőszőnyeg sokat segítene. Anyum fölött is ilyenek laknak.. :( Talán anyunak annyi a szerencséje, hogy keveset vannak otthon. Hatóságok nem nagyon tudnak és nem is tehetnek semmit.
3/7 anonim válasza:
Szerezz egy CD-s rádiót,kérj meg vkit írja ki neked
a "szomszéd idegesítő effekteket" (ütvefúró,ajtónyikorgás..stb nagyon király)majd mielőtt elmész otthonról állíts kopp hangerőre és ismételt lejátszásra.Nálunk bevált! :-D
4/7 anonim válasza:
mennyél fel hozzá és beszéjj a fejével! mond meg nekik hogy ne huzogassák azt a bútort, mert amúgy is minek?:D
5/7 anonim válasza:
De most komolyan, szerintem két öreg egész nap és egész este bútort húzogat?? Nemááá...
Szépen kopogj be, hogy szerintük mi lehet a zaj forrása. Lehet, hogy a ház szerkezete annyira sz@r, hogy a lépések zaját felhangosítva vezeti pont a te kecódba... Nézz utána a hangszigetelési lehetőségeknek.
6/7 anonim válasza:
Na? Mit mondtak a fölötted lakók?
7/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is hasonló a problémám, én már küldtem emailt a felettem lakóknak, de idióták és tagadnak mindent, hogy biztos nem tőlük jön a zaj. Én is úgy vagyok a közös képviselőnkkel, hogy biztos nem segítene, egyébként most őt másért is nyaggatom, ettől meg már kikészülne, ha ezért is szólnék neki. Próbálj meg először szólni az öregeknek, hátha ők belátóbbak, mint a felettünk lakó fiatal köcsögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!