Milyen lépéseket tehetek a szomszédom ellen?
Én is jártam hasonló cipőben. Próbálj meg szerezni magad mellé a házból valakit, akit szintén zavar.
Én szóltam a közös képviselőnek, nem értem el vele semmit.
Aztán szép nagy betűkkel írtam egy pár sort a faliújságra, hogy magára ismerjen, persze nem neki címeztem, hanem a lakótársaknak általánosságban. És ebből egy példányt bedobtam csak neki, név nélkül. Mellé kinyomtattam a jogtárból a társasházakra vonatkozó törvényt. Ez valamennyire hatott, mert már legalább éjszaka nem zajongtak.
A másik tervem az volt, hogy a közelgő lakógyűlésen mindenki előtt elmondom a problémám szemből szembe, de nem jött el.
Megkérdeztem egy rendőr ismerősömet mit tegyek, ő azt javasolta, tegyek pillanatragasztót a zárjába, majd észhez kap. Ez lesz a következő ha újra kezdi.
Szerintem meg hívj rendőrt és mondd el, hogy a baba sem tud aludni... Ki fognak jönni- velünk is történt ilyen. Nem ezt látom én gondnak, hanem azt, hogy a rendőr után kereken 2 napig lett csend, aztán kezdődött minden előlről.:S
Azt a pofont megnézném, ha így reagál egy szomszéd- ne írjunk már rémségeket...:S
A férjed sem mer felmenni?
Én nő vagyok, de ha a babám nyugalmáról lenne szó, leszedném a fejét a "kedves" szomszédnak.
Ne legyetek nyuszik, szóljatok neki, vagy tényleg hívjatok rendőrt!
A férjed "dolga", hogy megteremtse a biztonságot Nektek (Neked és a babának). Ha ő nem megy föl szólni, senki sem fog!
Én biztosan fölmennék, (lehet, hogy több szomszéddal egyszerre) és akkor hívnék/hívnánk rendőrt, ha ezután is folytatódna a ribillió.
Legyetek bátrak és kommuniktívak! Beszéljétek meg a szomszédokkal a helyzetet, és együtt reagáljatok, úgy nem mer semmit csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!