Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen lépéseket tehetek a...

Milyen lépéseket tehetek a szomszédom ellen?

Figyelt kérdés
Társasházban lakunk a férjemmel és kisbabánkkal. A felettünk lakó most már szinte minden éjjel randalírozik, trágár hangon üvöltve veszekszik valakivel, fel is ébredünk rá. Becsengetni nem merek, mert szerintem leszúrna. Mit lehet tenni? Feljelenteni? Már tarthatatlan a helyzet. Nekünk is borzasztó, de ha belegondolok, hogy a kisbabám is ezt kell hallgassa, remegek az idegességtől.
2009. febr. 2. 23:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

"Megkérdeztem egy rendőr ismerősömet mit tegyek, ő azt javasolta, tegyek pillanatragasztót a zárjába, majd észhez kap. Ez lesz a következő ha újra kezdi."

én is ilyesmit tudok ajánlani. koliban voltunk, alánk munkások költöztek, hoztak hangfalakat és a széken ülve a s*ggemben éreztem a rengést. ilyenkor megemeltük az ágyakat, aztán bumm. pár sorozat után abbahagyta. este vizeszacsit tettünk a kilincsre, volt firkálás is és abbahagyták :)

a hülyéket nehéz érvekkel meggyőzni :D

2009. febr. 6. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
este 8 vagy 10 óra után hangoskodik, fel lehet jelenteni csendháborításért! tegyétek meg!
2009. febr. 6. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
A tettleg bántalmazást elég súlyosan veszi a törvény. Még ha nem is üt, csak épp meglegyint már akkor is simán fel lehet jelenteni az illetőt. Persze tanú kell hozzá. Ezért kell többen menni lehetőleg ne csak családtagok,hanem szomszédok is.
2009. febr. 7. 08:26
 14/15 anonim válasza:
55%
huhh de kemény feljelenteni:))...már nincs más választásod,ki kell hogy nyírjad!
2009. febr. 7. 20:11
 15/15 anonim válasza:

Tényleg nehéz a helyzet, de úgy látom, hogy itt többen is a "másik farkával verik a csalánt".

Azért egy-két nagyszájút megnéznék, mit tenne, amikor egy kétajtós kopasz szekrényméretű nyitna ajtót.

Úgy igazándiból hosszú és rögös az út. Leginkább a lakóközösség tehet valamit.

Például, kötelezik őket arra, hogy a jogszabályokat és az emberi együttélés alapvető követelményeit tartsák be.

Utána marad a bíróság, ő hoz egy kötelező végzés.

Ennek megsértése esetén már akár elő is állíthatja a rendőrség.

2009. febr. 8. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!