Mit tegyek? , elengedtem a kutyámat játszottam vele,60 m. -re van az úttól, nem ment ki a kutya, de mindig hergeli a szomszédom szegényt. Erre átjön a szomszéd és az én birtokomon felpofoz, hogy "ráengedtem az asszonyra a kutyát".
a szomszéd "ténykedése" (ha tényleg így történt ahogy leírtad) a jelenleg érvényes jogszabályok szerint, kimeríti -Birtokháborítás, és a -Könnyű testi sértés -Önbíráskodás tényét.
Ha bizonyítani tudod, jelentsd fel a Rendőrségen.
Talán meg kellene oldani, hogy a szomszéd ne lássa a kutyát és ne tudjon bemenni a kertbe.
Mi is kertes házban lakunk, zárt kőkerítés és kutyafuttató volt az első, amit megépítettünk.
Bár mi a belvárosból költöztünk át családi házba és az emberi rosszindulattal már ott bent megismerkedtünk.
Van tanúd?
Akkor jelentsd fel!
Hónapok Óta zaklatnak,azért írtam mert velem még ilyen nem történt,igen feljelentem.A párom a tanúm.
DE nem tudom tanyán mennyire hatékony a feljelentés.
Sajnálom hogy más is átment ilyenen.
Szia!
Sajnos taplók mindenhol vannak..,pedig azt gondolná az ember,hogy tanyán nyugodtabb az élet!Sajnálom,hogy ilyen tirpák szomszédotok van,a feljelentésen kivűl jobb ötletem nincs hogy mit lehetne ellene tenni...
Beton kerítés helyett lehetne szép fakerítéssel körbevenni a kertet és akkor nem tudná hergelni a kutyád...,talán ez az egyetlen megoldás!
Köszönöm,nagyon kedves vagy,fáj a fejem,nem aludtam az éjjel,holnap megyek a polgármesteri hivatalhoz feljelentést teszek.aztán meglátom megye-e a rendőrségre.
A csajt feljelentem felbujtás vádjával,és rágalmazással,a srácot könnyű...sértéssel,birtok háborítással.Köszönöm az empátiádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!