Snoopy74 kérdése:
Mit tegyek? , elengedtem a kutyámat játszottam vele,60 m. -re van az úttól, nem ment ki a kutya, de mindig hergeli a szomszédom szegényt. Erre átjön a szomszéd és az én birtokomon felpofoz, hogy "ráengedtem az asszonyra a kutyát".
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 17:16
11/14 anonim válasza:
Igazán nincs mit;)Kívánom,hogy mielöbb rendeződjön ez az ügyed és nyugalomban tudj,tudjatok tovább élni!!
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok,elmentem a rendőrségre Hétfőn,nagyon normális volt a porta embere,át irányított a Polgármesteri Hivatalba,Ahol közölte az ügyésznő,ha nincs látlelet,fölösleges jelentgetnem,üljek le velük sörözni.Röhejes.Beszerzünk egy szögbelövőt! ;) Nem jelentgettem.Mindenkinek minden jó kívánok!!Ani
2011. szept. 20. 07:11
13/14 A kérdező kommentje:
Szia,
Köszönöm a kedves hozzászólást,szóltunk egy nyugalmazott rendőrnek,mondta segít,tud az ilyennel beszélni (van sár rajta),kiderült,hogy más rendőrségi vezető is lakik itt a környezetünkben. Ez a terület,hiába tanya,de sűrűn lakott,mert mindenki építkezik, jön kifele a város szemetétől,de azért nem tudjuk kiszűrni az ilyen patkányokat! Mindenkinek békés életet kívánok.
2011. szept. 21. 06:46
14/14 anonim válasza:
Régi kérdés, nem tudom megoldódott-e, de ha hozzám ért volna, olyan pofont kapna, hogy beleszédülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!