Tehetek valamit a szomszédom viselkedése ellen?
Sziasztok!
Lassan megbolondulok a szomszédtól. Amint jön a jó idő, ő kimegy az udvarra dolgozni és úgy hallgatja a zenét, hogy a szoba ablakába beállít két böhöm nagy hangszórót, és azon ordít a zene, miközben ő a kert végében bütyköl. Ahhoz már hozzászoktam, hogy nem tudok nappal szellőztetni, csak este, miután bevonul a házba és eláll a zene, de most már olyan szinten ordíttatja, hogy zárt ablaknál és leengedett redőnynél is hallani. És ez megy kb. 5 éve. Reggel is pl. erre ébredtem. Eddig úgy-ahogy elviseltem, de ma olyan szinten felidegesített, hogy rámjött a bőgés. Már szóltak neki többen az utcából, de őt nem foglalkoztatja. Amikor mi szóltunk neki, akkor meg az volt a válasza, hogy nem múlt még el este 10 óra.
Lehet tenne valamit ellene? Mert most úgy érzem, besokalltam, nem vagyok képes októberig napi 12 órában ilyen igénytelen "tuc-tuc" zenéket hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!