Mit tudok tenni a szomszédom idegesítő viselkedése ellen?
Társasházban lakom, közvetlen szomszédom és idős "hölgy", és annyira hangosan nézi fél6tól este 9ig a tv-t, hogy nálam tisztán hallatszik minden szó, ami nála megy, így nem tudok se tanulni, se pihenni, se semmit. Megkértem őt már ötször, hogy halkítsa kicsit le, de semmi. Az volt a válasza, hogy ő süket, de ha süket, akkor ha valaki halkan elmegy mögötte, akkor mégis azt hogyan hallhatja meg?!
Nem áll módomban elköltözni, szóltam a közös képviselőnek, de semmit se tud ő se tenni. Már lassan megőrít. Fősulis vagyok, egy vizsgaidőszakot már így végigcsináltam, most jön még egy, ami már nem biztos, hogy így össze fog jönni. Minden tiszteletem az időseké, de azért legyenek már ők is egy kis figyelemmel másokra is.
a saját lakásán belül este 10-ig úgy zajong, ahogy akar. neked nincs beleszólásod. ugyanígy neki sincs beleszólása, ha te zajongsz.
(egyébként én sajnálom az ilyen embereket...talán ha idősebb leszel, te is fogod őket, mert mondjuk belegondolsz a helyzetükbe vagy nemtudom...ha meg netán egyszer te is megöregszel, akkor személyesen át is élheted a helyzetet..
és most nem csak a süketségre gondolok)
Egy problémára legtöbbször több megoldás is akad.
Erre is van még:
Ha tanulni akarsz, Sajnos vagy nem sajnos, de neked kell engedned. Vegyél füldugókat.
Most akkor a te hallásoddal van a baj?:)
Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, amit írtam:S
"a saját lakásán belül este 10-ig úgy zajong, ahogy akar. neked nincs beleszólásod. ugyanígy neki sincs beleszólása, ha te zajongsz"
Ezt is valami vidéki prosztó írta, mert ez egyáltalán nem így van társasháznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!